Boka flyg med easyJet Switzerland

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om easyJet Switzerland

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för easyJet Switzerland

Billigaste rutten

508 kr

Mest populära rutten

GVA till CPH

Kortaste flighten

1t 05m

Längsta flygningen

11t 00m
Den billigaste rutten som easyJet Switzerland flyger avgår från Genèves internationella till London Gatwick ​​för 508 kr
Att flyga från Genèves internationella till Köpenhamn Kastrup ​​är för närvarande den mest populära rutten med easyJet Switzerland
Den snabbaste flygsträckan med easyJet Switzerland tar 1t 05m från Paris (ORY) till Genève (GVA)
Den längsta flygrutten med easyJet Switzerland ligger på 11t 00m från London (LGW) till Porto (OPO)

Omdömen för easyJet Switzerland

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med easyJet Switzerland

Du kan kontrollera flygstatusen för easyJet Switzerland genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för easyJet Switzerland i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa easyJet Switzerland på +44 330 3655454 eller besöka deras webbplats på easyjet.com.

Med 0 stopp och ett pris på 1 016 kr per biljett är att flyga från London Gatwick till Genèves internationella det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med easyJet Switzerland. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med easyJet Switzerland var att flyga från Genèves internationella till London Gatwick. Detta är ett enkelflyg för 508 kr och innefattar 0 stopp.

easyJet Switzerland kräver att ditt bagage är inom följande mått: 126 cm för handbagage, 101 cm för personliga väskor och 275 cm för incheckade väskor.


easyJet Switzerland - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för easyJet Switzerland
fre 6/24