Boka flyg med Mango

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/4
tis 11/4

Omdömen för Mango

6,7
OkejBaserat på 38 verifierade omdömen
6,7Övergripande
6,6Gå ombord
7,1Comfort
7,5Besättning
6,2Mat
5,6Underhållning


Information om att flyga med Mango

Mango har i dess traditionella mening inget eget lojalitetsprogram. Däremot har flygbolaget ett samarbete med programmet Multiply. Som medlem i Multiply kan du köpa utvalda flyg hos Mango till kraftigt reducerat pris. Medlemskapet i Multiply, som alltså är en samarbetspartner till Mango men inte samma företag, kan även ge dig rabatter på andra resetjänster såsom hyrbil och hotell. Eftersom programmet inte är en del av flygbolaget Mango erbjuder det dig inga poäng för flyg med Mango. Mangos tidigare egna lojalitetsprogram GOrewards är inte längre aktivt.

När du bokar Mango ingår alltid 20 kg i incheckat bagage för varje biljett. För spädbarn som inte upptar ett säte ingår 10 kg bagage. Nämnvärt är att Mango inte begränsar antalet väskor, utan bara den totala vikten. Du kan alltså checka in flera väskor utan extra kostnad så länge den samlade vikten inte överskrider 20 kg. Har du köpt en MangoPlus-biljett får du ha med dig upp till 30 kg bagage. Avgift för extra bagage tas ut per kilo. Det är billigare att köpa till extra kilon bagage när du bokar Mango online än att göra det på flygplatsen. Oavsett om du har betalat för extravikt eller inte så får ingen individuell väska väga mer än 32 kg. Vad gäller bagage ombord på flyget så tillåts varje resenär ett handbagage samt en personlig artikel.


Mango - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Mango
tors 3/30

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.