FAQ
Omdömen
Flygstatus

Boka flyg med Mango

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Tue 21/5
Tue 28/5
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Information om att flyga med Mango

Vad har Mango för lojalitetsprogram?

Mango har i dess traditionella mening inget eget lojalitetsprogram. Däremot har flygbolaget ett samarbete med programmet Multiply. Som medlem i Multiply kan du köpa utvalda flyg hos Mango till kraftigt reducerat pris. Medlemskapet i Multiply, som alltså är en samarbetspartner till Mango men inte samma företag, kan även ge dig rabatter på andra resetjänster såsom hyrbil och hotell. Eftersom programmet inte är en del av flygbolaget Mango erbjuder det dig inga poäng för flyg med Mango. Mangos tidigare egna lojalitetsprogram GOrewards är inte längre aktivt.

Hur mycket bagage kan jag ha med mig på Mango?

När du bokar Mango ingår alltid 20 kg i incheckat bagage för varje biljett. För spädbarn som inte upptar ett säte ingår 10 kg bagage. Nämnvärt är att Mango inte begränsar antalet väskor, utan bara den totala vikten. Du kan alltså checka in flera väskor utan extra kostnad så länge den samlade vikten inte överskrider 20 kg. Har du köpt en MangoPlus-biljett får du ha med dig upp till 30 kg bagage. Avgift för extra bagage tas ut per kilo. Det är billigare att köpa till extra kilon bagage när du bokar Mango online än att göra det på flygplatsen. Oavsett om du har betalat för extravikt eller inte så får ingen individuell väska väga mer än 32 kg. Vad gäller bagage ombord på flyget så tillåts varje resenär ett handbagage samt en personlig artikel.

Kan jag flyga med husdjur med Mango?

Det är tillåtet att ha med husdjur på Mangos flyg. Husdjuret måste checkas in som bagage och resa i planets bagageutrymme. Det är viktigt att djurets bur uppfyller alla Mangos krav. Buren måste vara välventilerad, stor nog för husdjuret att kunna stå upp utan att slå i taket och luckan till buren måste gå att stänga med en säkring så den inte råkar öppnas under flygets gång. Mango godkänner inte någon form av bur med mjuka sidor. Buren får avslutningsvis, tillsammans med husdjuret, inte väga mer än 32 kg. Vikten för buren och husdjuret måste betalas som övervikt och utgör inte en del av din biljetts tillåtna mängd bagage. De enda husdjur som är tillåtna inne i flygkabinen är legitimerade servicedjur. Dessa reser utan extra kostnad, men får inte uppta ett eget säte utan måste sitta på golvet vid ägarens fötter.

Hur ser jag flygstatusen för Mango?

Du kan kontrollera flygstatusen för Mango genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Mango i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Mango på +27 11 086 6100 eller besöka deras webbplats på flymango.com.


Omdömen för Mango

6,8
OkejBaserat på 17 verifierade omdömen
7,4Comfort
5,6Underhållning
6,3Mat
8,0Besättning
6,8Gå ombord


Mango - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Mango
Thu 5/16

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
Tue 21/5
Tue 28/5
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners