Boka flyg med SprintAir

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Information om att flyga med SprintAir

Vad har SprintAir för lojalitetsprogram?

Flygbolaget arbetar i nuläget inte med något speciellt lojalitetsprogram. Det innebär att du som resenär på SprintAirs flyg inte erhåller specifika poäng som kan användas för framtida bokningar. SprintAir erbjuder däremot reducerade priser till frekventa kunder. Med det menas att om du ofta använder dig av SprintAirs tjänster kan du för framtida flygningar få rabatter och andra förmåner. Att ofta boka SprintAir ger dig även möjlighet att tilldelas en personlig representant på SprintAir. Som ett mindre flygbolag arbetar SprintAir väldigt nära med varje resenär. Som frekvent kund blir ditt ärende därför alltid personligen bemött och hanterat av en representant på flygbolaget.

Hur mycket bagage kan jag ha med mig på SprintAir?

Mängden bagage du kan checka in samt ha med dig ombord SprintAirs flyg beror på i vilken priskategori du gjort din SprintAir-bokning. Eftersom SprintAir använder sig av en mindre flygplansmodell för sina regionala flygningar påverkar också flygsträckan vilken mängd bagage som är tillåten. Ju kortare flygningen är, desto mer bagage är du generellt tillåten att ha med dig ombord. Oavsett i vilken prisklass du köpt din biljett och oavsett sträckan på din flygning är du alltid tillåten att ha med ett handbagage och en personlig artikel ombord. Handbagaget kan förvaras i bagagehyllan medan den personliga artikeln måste förvaras under sätet framför dig. I vissa högre priskategorier och för merparten av de kortare flygsträckorna tillåts en incheckad väska på 23 kg. Om en incheckad väska inte ingår i din prisklass kan du köpa till den. Vi rekommenderar dig att göra detta på förhand via SprintAirs kundtjänst eftersom det är billigare än att köpa till väskan väl på flygplatsen.

Kan jag flyga med husdjur på SprintAir?

På alla SprintAirs flyg tillåts hundar och katter. Andra djurarter är inte tillåtna. Huruvida ditt husdjur kan resa i flygkabinen eller måste checkas in som bagage och resa i flygplanets bagageutrymme beror på husdjurets storlek. Hundar och katter som, tillsammans med sin bur, väger 8 kg eller mindre kan följa med dig ombord. Du är bara tillåten att ha med dig ett husdjur ombord och det måste under hela resan befinna sig i sin bur. Husdjur som väger mer än 8 kg måste transporteras i flygplanets bagageutrymme som incheckat bagage. Du lämnar i sådana fall in ditt husdjur i sin bur vid incheckningsdisken. För att resa med ett husdjur tillkommer en extra kostnad. Det enda undantaget till denna regel är servicehundar. Dessa kostar inte extra och behöver inte befinna sig i någon bur under flygningen.

Hur ser jag flygstatusen för SprintAir?

Du kan kontrollera flygstatusen för SprintAir genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för SprintAir i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa SprintAir på +48 22 212 55 55 eller besöka deras webbplats på sprintair.eu.


SprintAir - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för SprintAir
tis 11/28

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.