Boka flyg med THAI Smile

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om THAI Smile

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för THAI Smile

Billigaste rutten

224 kr

Mest populära rutten

HKT till BKK

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

2t 00m
Den billigaste rutten som THAI Smile flyger avgår från Phukets internationella till Bangkok Suvarnabhumi ​​för 224 kr
Att flyga från Phukets internationella till Bangkok Suvarnabhumi ​​är för närvarande den mest populära rutten med THAI Smile
Den snabbaste flygsträckan med THAI Smile tar 1t 00m från Bangkok (BKK) till Khon Kaen (KKC)
Den längsta flygrutten med THAI Smile ligger på 2t 00m från Chiang Mai (CNX) till Phuket (HKT)

Omdömen för THAI Smile

9,2
UtmärktBaserat på 17 verifierade omdömen
9,5Gå ombord
7,7Mat
9,5Övergripande
9,1Comfort
9,5Besättning
7,7Underhållning

Sortera efter:
Datum

Populära rutter med THAI Smile

Om du har flexibla resplaner, ta då en titt på urvalet av rutter som THAI Smile erbjuder.
Bangkok till Krabi
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris978 kr

Information om att flyga med THAI Smile

Thai Smile Airways flyg använder sig av ett lojalitetsprogram som heter Royal Orchid Plus. Alla över två år kan bli medlemmar, och du kan bland annat tjäna miles genom att boka flyg med Thai Smile Airways, Thai eller andra Star Alliance-flyg. Hur många miles du tjänar beror på vilken klass du flyger och hur lång din resa är. Varje medlemskap har olika nivåer beroende på hur många miles du tjänat ihop, och nivåerna som finns är bas, silver, guld och platina. Du kan använda ditt lojalitetsprogram för att bland annat boka Thai Smile-flyg till ett billigare pris, uppgradera din plats, ha mer bagage eller få tillgång till någon av loungerna.

Beroende på vilken Thai Smile Airways-reservation du har gjort har du rätt att ta med olika mycket bagage. För ekonomiklass har du rätt att ta med 20 kg incheckat bagage för inrikesflyg och 30 kg för utrikesflyg. Om du har en premiumklass får du ta med 30 kg för inrikesflyg och 40 kg för utrikes. Om du dessutom är en medlem i lojalitetsprogrammet Royal Orchid Plus får du ta med 10 kg extra för silver och 20 kg extra för guld och platina. För ett spädbarn som inte behöver ett säte tillåts även 10 extra kg. Du får även ta med dig handbagage som är 56x45x25 cm och som inte överstiger 7 kg.

Thai Smile Airways flyg tillåter dessvärre inte husdjur att flyga i kabinen och inte heller i lastutrymmet. Dock är servicehundar tillåtna ombord, det kan det vara en bra idé att kontakta Thai Smile Airways flyg innan du bokar en biljett så du har alla dokument som krävs. Hunden brukar behöva ett pass, certifikat som bevisar att den är en tränad servicehund, hälsodeklaration från veterinären och att den är tränad för att klara av att vara i kabinen.

Nej, THAI Smile flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med THAI Smile kan du boka ett flyg från Bombay Chhatrapati Shivaji Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ethiopian Air istället.

Bangkok Suvarnabhumi, Phukets internationella och Chiang Mai är de mest populära flygplatserna som THAI Smile frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för THAI Smile genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för THAI Smile i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa THAI Smile på +662 118 8888 eller besöka deras webbplats på thaismileair.com.

Om du vill flyga inrikes med THAI Smile är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Bangkok Suvarnabhumi till Udon Thani för 662 kr. Detta billiga flyg med THAI Smile innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med THAI Smile är det billigaste alternativet att flyga från Phukets internationella till Bangkok Suvarnabhumi med 0 stopp för 224 kr.

THAI Smile kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x45x25 cm för handbagage, 37x25x12 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


THAI Smile - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för THAI Smile
tors 6/30