Omdömen
FAQ
Flygstatus

Boka flyg med THAI Smile

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 5/3
tis 12/3
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Omdömen för THAI Smile

8,5
UtomordentligtBaserat på 95 verifierade omdömen
8,5Comfort
7,6Underhållning
8,0Mat
8,9Besättning
8,7Gå ombord


Information om att flyga med THAI Smile

Vad är lojalitetsprogrammet för Thai Smile Airways?

Thai Smile Airways flyg använder sig av ett lojalitetsprogram som heter Royal Orchid Plus. Alla över två år kan bli medlemmar, och du kan bland annat tjäna miles genom att boka flyg med Thai Smile Airways, Thai eller andra Star Alliance-flyg. Hur många miles du tjänar beror på vilken klass du flyger och hur lång din resa är. Varje medlemskap har olika nivåer beroende på hur många miles du tjänat ihop, och nivåerna som finns är bas, silver, guld och platina. Du kan använda ditt lojalitetsprogram för att bland annat boka Thai Smile-flyg till ett billigare pris, uppgradera din plats, ha mer bagage eller få tillgång till någon av loungerna.

Hur mycket bagage kan jag ta med mig med Thai Smile Airways?

Beroende på vilken Thai Smile Airways-reservation du har gjort har du rätt att ta med olika mycket bagage. För ekonomiklass har du rätt att ta med 20 kg incheckat bagage för inrikesflyg och 30 kg för utrikesflyg. Om du har en premiumklass får du ta med 30 kg för inrikesflyg och 40 kg för utrikes. Om du dessutom är en medlem i lojalitetsprogrammet Royal Orchid Plus får du ta med 10 kg extra för silver och 20 kg extra för guld och platina. För ett spädbarn som inte behöver ett säte tillåts även 10 extra kg. Du får även ta med dig handbagage som är 56x45x25 cm och som inte överstiger 7 kg.

Kan jag flyga med husdjur med Thai Smile Airways?

Thai Smile Airways flyg tillåter dessvärre inte husdjur att flyga i kabinen och inte heller i lastutrymmet. Dock är servicehundar tillåtna ombord, det kan det vara en bra idé att kontakta Thai Smile Airways flyg innan du bokar en biljett så du har alla dokument som krävs. Hunden brukar behöva ett pass, certifikat som bevisar att den är en tränad servicehund, hälsodeklaration från veterinären och att den är tränad för att klara av att vara i kabinen.

Har THAI Smile några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, THAI Smile flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med THAI Smile kan du boka ett flyg från Köpenhamn Kastrup, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Norwegian Air International istället.

Hur ser jag flygstatusen för THAI Smile?

Du kan kontrollera flygstatusen för THAI Smile genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för THAI Smile i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa THAI Smile på +662 118 8888 eller besöka deras webbplats på thaismileair.com.

Vilka är storleksgränserna för bagage ombord på THAI Smile?

THAI Smile kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x45x25 cm för handbagage, 37x25x12 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


THAI Smile - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för THAI Smile
fre 3/1

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg med THAI Smile
1 vuxen
tis 5/3
tis 12/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners