Semesterboenden i Gränna, Sverige

Hitta erbjudanden för 57 semesterboenden i Gränna, Sverige

Gränna, Sverige
29 Nov — 30 Nov2
Thu 30/11
Mon 4/12

Jämför över tre miljoner alternativ för hotell och boenden.


Mest populära semesterboendena i Gränna

Hitta det perfekta semesterboendet för din vistelse i Gränna
Pris
kr866
kr1034
Gästomdömen
0 +
6 +
7 +
8 +
9 +

När är det bäst att boka semesterboende i Gränna?

Ta en titt på informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet för semesterboende i Gränna
Lågsäsongfebruariär den billigaste månaden att bo här
Högsäsongjuliär den dyraste månaden att bo här
40 %förväntad prisnedgång
40 %förväntad prisökning

Resepriser

691 kr - 1 906 kr

Billigaste veckodagenfredagär den billigaste dagen i veckan att boka
Dyraste veckodagentorsdagär den dyraste dagen i veckan att boka
957 kr
1 575 kr

Vandrarhem och billiga hotell i Gränna

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Gränna

Hitta semesterboendena som ger dig bäst valuta för pengarna i Gränna

Dessa semesterboende i Gränna har de bästa priserna i förhållande till sina omdömen

Användbar information om semesterboende i Gränna

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Gränna

Lägsta pris för semesterboende

647 kr

Genomsnittlig vistelselängd

1 dag
Det billigaste priset för ett rum i Gränna som hittats under de senaste 7 dagarna är 647 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Beautiful cottage located about 50 m from the lake Bunn, on the owner's land..
De flesta väljer att bo 1 dag på semesterboenden i Gränna. Den genomsnittliga boendekostnaden för 1 dag i Gränna under den senaste veckan ligger på 865 kr.

Information om att bo i Gränna

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett semesterboende i Gränna

Var är de bästa semesterbostäderna i Gränna för fester?

Är man ute efter fest så ligger Gränna bra placerat för att både ta sig till Jönköping och även Linköping om man är ute efter nattklubbar, men Gränna har även ett mycket bra utbud av restauranger och barer. Exempelvis ligger semesterboendet Gränna Lakeview i Gränna perfekt placerat i centrala delen av stan och har därmed endast ett kort gångavstånd till de barer och restauranger i staden. Gränna Lakeview i Gränna har även bra förbindelser med buss om man skulle vilja upptäcka både Jönköping samt Linköpings uteliv, sedan erbjuder även semesterbostaden parkeringsplats om man har med sig egen bil. Är man ett kompisgäng som åker är även semesterboendet The Piano Shop ett utmärkt alternativ som har fått höga betyg från tidigare gäster men som även det ligger belagt i centrala Gränna och erbjuder gratis parkering.

Var är de bästa semesterbostäderna i Gränna för familjer?

Letar man efter sol, bad och polkagrisar är staden Gränna det perfekta resmålet för er. Staden Gränna ligger vackert beläget vid sjön Vättern och är känt bland annat för sin polkagristillverkning. Vill man ha närhet till centrum, stranden och färjan över till Visingsö är semesterboendet Bergsgatan 64 i Gränna ett perfekt alternativ för er. Bergsgatan 64 ligger perfekt beläget i centrala Gränna vilket i en mindre stan som denna innebär närhet till i princip allt man skulle vilja hitta på, vare sig det innebär en utflykt över till Visingsö med remmalag eller om man vill gå upp för Grännaberget och avnjuta en fantastisk räkmacka. Åker man hela familjen så kan även Gränna Camping i Gränna vara ett alternativ att titta på. Här kan man välja en mysig stuga med strandtomt och grill, och dessutom erbjuder även Gränna Camping en bra lekplats som kommer uppskattas av barnen i familjen. Det här semesterboendet ligger även endast ett kort gångavstånd från Gränna centrum där det finns tillgång till restauranger, men här går det även att exempelvis besöka Franssons Polkagrisar där man kan både titta på hur tillverkningen av polkagrisar går till och även få chansen att baka sina egna polkagrisar.

Vilka är fördelarna med Gränna semesterbostäder jämfört med hotell?

Vill man upptäcka Gränna finns det många anledningar att välja ett semesterboende framför ett hotell. En stor anledning är såklart att de ofta är billigare och ger därmed mer utrymme i semesterbudgeten till andra aktiviteter såsom att åka över till Visingsö och exempelvis spana in Visingsborgs slottsruin. En annan fördel är att semesterboenden erbjuder en mycket större frihet än vad hotell gör. Exempelvis med att man har ett fullt utrustat kök vilket ger möjlighet att själv bestämma hur, var och när man vill äta sina måltider, men även att man då inte har några tider att passa. Man behöver inte ställa klockan för att hinna med den tidiga frukostbuffén och kan då i stället sova ut och äta när man vill. En annan fördel är att de flesta av semesterbostäderna i Gränna har en trädgård och även terrass, vilket ger möjligheten att sitta ute och avnjuta varma sommarkvällar med kanske lite grillat.

För hur lång tid bokar andra generellt sitt semesterboende i Gränna?

Att boka sitt semesterboende för omkring 1 natt är det mest populära alternativet bland dem som besöker Gränna.

När är det bra timing att boka semesterboende i Gränna?

februari är oftast den billigaste månaden att hyra semesterlägenhet i Gränna. Priset för en natt är då ofta 40 % lägre än genomsnittet.

Hur många bolag söker momondo efter hotell i Gränna?

Det finns 75 bolag tillgängliga för hotell i Gränna från och med november. 2023.

När uppdaterade momondo senast priserna för hotell i Gränna?

Priserna för hotell i Gränna uppdateras dagligen.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Gränna

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.