Billiga flyg från Köpenhamn till Innsbruck från 2 913 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Köpenhamn till Innsbruck

Hitta information om flyglängd, direktflyg och flygplatser för flyg från Köpenhamn till Innsbruck

Direktflyg

Inga
Det finns inga direktflyg från Köpenhamn till Innsbruck. Det finns inga populära flygrutter från Köpenhamn till Innsbruck.

Hitta billiga flygbiljetter från Köpenhamn till Innsbruck

Du kan sluta leta! Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo för att ge dig information du behöver för att hitta de billigaste flygen för din resa.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Köpenhamn till Innsbruck?

November. Den billigaste tiden på året att flyga till Innsbruck från Köpenhamn är under november. Den dyraste månaden är juli.

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Köpenhamn till Innsbruck?

Torsdag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis torsdag. Den dyraste är vanligtvis söndag

När är det billigast att flyga från Köpenhamn till Innsbruck?

På kvällen. Flyg från Köpenhamn till Innsbruck är cirka 19% dyrare på morgonen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Innsbruck från Köpenhamn?

Lufthansa. Austrian Airlines, CitizenPlane och KLM är de mest populära flygbolagen från Köpenhamn till Innsbruck

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Köpenhamn till Innsbruck?

55 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Köpenhamn till Innsbruck är omkring 55 dagar före avgång

De bästa flygbolagen som flyger från Köpenhamn till Innsbruck

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Köpenhamn till Innsbruck ​​med momondo
Flygbolag
Betyg
Gratis avbokning
Pris
KLMPrisFrån 2 553 krGratis avbokningBetyg
7,5
352 omdömen
Sök efter flyg med KLM
Austrian AirlinesPrisFrån 2 556 krGratis avbokningBetyg
7,3
203 omdömen
Sök efter flyg med Austrian Airlines
LufthansaPrisFrån 2 762 krGratis avbokningBetyg
6,7
1 044 omdömen
Sök efter flyg med Lufthansa
CitizenPlanePrisFrån 3 125 krGratis avbokningBetyg
0,0
Sök efter flyg med CitizenPlane
Scandinavian AirlinesPrisFrån 4 231 krGratis avbokningBetyg
7,2
444 omdömen
Sök efter flyg med Scandinavian Airlines

 • Hur långt är det från Köpenhamn Kastrup till Innsbruck Kranebitten med flyg?

  Det är 936,6 km mellan Köpenhamn Kastrup och Innsbruck Kranebitten.

 • När uppdaterade momondo senast priserna för flyg från Köpenhamn Kastrup flygplats till Innsbruck Kranebitten flygplats?

  Priserna för flyg från Köpenhamn Kastrup flygplats till Innsbruck Kranebitten flygplats uppdateras dagligen.

 • Hur gammal måste man vara för att flyga från Köpenhamn Kastrup flygplats till Innsbruck Kranebitten flygplats?

  Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor från Köpenhamn Kastrup flygplats till Innsbruck Kranebitten flygplats.

 • Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Innsbruck Kranebitten flygplats?

  De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Innsbruck Kranebitten flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Vilka flygbolag flyger direkt från Köpenhamn till Innsbruck?

Du kan för tillfället inte flyga direkt ifrån Köpenhamn Kastrup till Innsbruck Kranebitten. Det går däremot flera flygrutter som tar dig till Innsbruck på bara några timmar med endast en mellanlandning. Var du mellanlandar beror på vilket flygbolag du väljer att resa med. En av de smidigaste rutterna är att flyga med Austrian Airlines till Wien ifrån Köpenhamn. Därifrån går det flera flyg till Innsbruck. Du behöver bara välja hur lång tid du vill tillbringa på flygplatsen i Wien mellan dina flyg. Ett annat flygbolag som du kan resa med är SAS, som mellanlandar i Frankfurt där du byter till Lufthansa den sista biten till Innsbruck. Du kan också flyga med KLM, som mellanlandar i Amsterdam, eller med easyJet, som mellanlandar i Berlin Brandenburg.

Vad är det bästa sättet att komma in och ut från flygplatser i Köpenhamn och Innsbruck?

Om du kommer från Sverige och ska till Köpenhamn Kastrup så är det smidigt att resa med Öresundstågen, som bland annat har avgångar från Malmö, Kalmar och Göteborg. Tågen går hela vägen till Köpenhamns flygplats. Flygplatsen har en egen tågstation precis under flygplatsen så du kan bara hoppa av tåget, gå upp för några trappor och så är du på plats. Om du vill ta tunnelbanan så går M2 från Norreport till flygplatsen. När du kommit fram till Innsbruck och hämtat ditt bagage så kan du hoppa in i en av taxibilarna som står redo utanför terminalen. Många av hotellen i staden erbjuder också någon form av skjuts från flygplatsen så det kan vara värt att dubbelkolla när du bokar din resa. Om du vill ta bussen in till stadskärnan så går rutt F mellan flygplatsen och stadskärnan. Det finns massor av olika transportalternativ och rutter i Innsbruck så det kommer finnas en rutt att ta direkt till ditt hotell. Fråga gärna personalen på flygplatsen om du behöver hjälp.

Vilka fördelar finns det med de olika flygplatserna i Köpenhamn och Innsbruck?

Om du ska flyga ifrån Köpenhamn är flygplatsen Kastrup det självklara valet. Köpenhamn Kastrup är en av de största flygplatserna i Skandinavien och absolut Danmarks största flygplats. Den erbjuder sina resenärer allt från ett stort urval av restauranger, kaféer och butiker utöver ett brett nätverk av flygtrafik som kopplar Kastrup med stor del av världen. Många av de som jobbar på flygplatsen pratar dessutom svenska så även om din danska kanske är lite ringrostig så kommer du inte ha några problem med att bli förstådd. Precis som Köpenhamn har Innsbruck bara en stor, internationell flygplats, Innsbruck Kranebitten. Innsbrucks flygplats är väl anpassad för turister där den ligger i Inndalen i Tyrolen. Om du ska åka skidor i Österrike så är det troligt att du flyger till Innsbrucks flygplats och därifrån ta bussen till din valda skidort. Flygplatsen erbjuder mat och shopping för den som är hungrig när man kommer fram.


Vilka städer kan du ta dig till från Innsbrucks flygplats?

Ifrån Innsbrucks flygplats går det transporter in till centrala Innsbruck på regelbundna tider. Om du vill besöka någon annan plats så behöver du boka detta i förväg. Många av de populära skidorterna i bergskedjorna runtomkring Innsbruck ordnar med transfer-bussar för sina resenärer. Dessa bokas genom hotellet där du ska bo. På samma sätt har stora bussbolag som Eurolines förbindelser mellan Innsbruck och större städer runt om i Europa. Om du åker in till Innsbrucks station så är tåget ett bra alternativ för att navigera Österrike. Företaget Osterreichische Bundesbahnen, OBB, är Österrikes motsvarighet till Sveriges SJ och de åker mellan Innsbruck och alla de större städerna i Österrike såsom Wien, Salzburg, Linz och Graz. Innsbruck ligger även nära den tyska gränsen och det är inte långt till München i Tyskland med tåget precis som att du kan åka västerut till Lichtenstein. Direkt söder om Innsbruck ligger Italien och staden Bolzano. Därifrån är det sedan inte långt till Venedig och Bologna.


Alternativa flyg för rutten Köpenhamn till Innsbruck

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Köpenhamn till Wien
Snabbaste flygtid1t 40m
Billigaste pris2 757 kr

Flyg som påminner om rutten Köpenhamn till Innsbruck

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Köpenhamn till Innsbruck

Hitta billiga flyg till andra städer i Österrike

Österrike har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande från Köpenhamn till Innsbruck?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget från Köpenhamn till Innsbruck. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg från Köpenhamn till Innsbruck ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Innsbruck ​​från Köpenhamn på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg från Köpenhamn till Innsbruck?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget mellan Köpenhamn och Innsbruck genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg från Köpenhamn till Innsbruck ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg från Köpenhamn till Innsbruckjust nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Innsbruck och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Innsbruck

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.