Boka flyg med Air Antilles

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air Antilles

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Antilles

Billigaste rutten

762 kr

Mest populära rutten

FDF till PTP

Kortaste flighten

0t 25m

Längsta flygningen

17t 35m
Den billigaste rutten som Air Antilles flyger avgår från Fort-de-France Martinique Aimé Césaires internationella till Pointe-à-Pitre Le Raizet ​​för 762 kr
Att flyga från Fort-de-France Martinique Aimé Césaires internationella till Pointe-à-Pitre Le Raizet ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Antilles
Den snabbaste flygsträckan med Air Antilles tar 0t 25m från Castries (SLU) till Fort-de-France (FDF)
Den längsta flygrutten med Air Antilles ligger på 17t 35m från Pointe-à-Pitre (PTP) till Bridgetown (BGI)

Omdömen för Air Antilles

6,0
OkejBaserat på 1 verifierat omdöme
6,0Comfort
6,0Besättning
6,0Mat
2,0Underhållning
6,0Övergripande
6,0Gå ombord

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Antilles

Nej, Air Antilles flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Antilles kan du boka ett flyg från Grand-Case L'Espérance, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Corsair istället.

Fort-de-France Martinique Aimé Césaires internationella, Pointe-à-Pitre Le Raizet och Grand-Case L'Espérance är de mest populära flygplatserna som Air Antilles frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Antilles genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Antilles i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Antilles på +590590384322 eller besöka deras webbplats på airantilles.com.

Med 0 stopp och ett pris på 1 462 kr per biljett är att flyga från Fort-de-France Martinique Aimé Césaires internationella till Pointe-à-Pitre Le Raizet det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Antilles. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Antilles var att flyga från Fort-de-France Martinique Aimé Césaires internationella till Pointe-à-Pitre Le Raizet. Detta är ett enkelflyg för 762 kr och innefattar 0 stopp.


Air Antilles - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Antilles
fre 6/24