Boka flyg med Air Cargo Carriers

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Information om att flyga med Air Cargo Carriers

För återkommande kunder hos Air Cargo Carriers erbjuds rabatter och speciella erbjudanden. Dessa är inte organiserade i något speciellt lojalitetsprogram utan tilldelas resenärer utifrån mängden Air Cargo Carriers-bokningar som görs. Ju mer du använder dig av Air Cargo Carriers tjänster, desto förmånligare erbjudande får du. Som ett litet flygbolag erbjuder även Air Cargo Carriers alla sina stamkunder en personlig kundrepresentant. Alla kundrepresentanter hanterar din bokning direkt via mail eller per telefon. Du kan vidare arrangera så att dina preferenser och uppgifter är förregistrerade. På så sätt underlättas ditt köp varje gång du bokar Air Cargo Carriers.

Mängden bagage du är tillåten att ha med dig på Air Cargo Carriers flyg beror på två saker – den prisklass din biljett har och ditt flygs destination. För de billigare prisklasserna är du tillåten ett handbagage och en personlig artikel. Handbagaget kan du förvara på bagagehyllan. Den personliga artikeln, som kan vara en mindre ryggsäck, datorväska eller liknande, måste däremot förvaras under sätet. I vissa biljetter ingår även en incheckad resväska på 23 kg. Om du vill ha med dig ytterligare en väska, eller köpa till en första resväska om denna inte ingår i din biljett, är detta möjligt. Eftersom Air Cargo Carriers använder sig av små flygplansmodeller tillåts passagerare max köpa till en väska.

På alla Air Cargo Carriers flyg är du tillåten att ha med dig husdjur. Eftersom flygplanen är små är det totala antalet tillåtna husdjur ombord begränsat. Se därför till att boka plats för ditt husdjur en bit i förväg. Du kan, oavsett den totala tillgängligheten på ditt flyg, bara ta dig med dig ett husdjur. Om ditt husdjur tillsammans med sin bur väger mindre än 9 kg är det tillåtet i flygkabinen. Under hela flygresan måste ditt husdjur befinna sig i buren. Servicehundar är enda undantaget till denna regeln. Alla husdjur av större dimensioner och som väger mer än 9 kg måste resa i flygplanets bagageutrymme. I de fallen checkar du in ditt husdjur tillsammans med sin bur vid den vanliga incheckningsdisken. Det är viktigt att buren ditt husdjur reser i, vare sig det är med dig ombord eller är i bagageutrymmet, uppfyller alla IATA:s krav. Bland annat ska buren vara väl ventilerad, luckan måste gå att stänga med hasp utifrån och husdjuret ska kunna stå upp och vända på sig inuti den stängda buren.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Cargo Carriers genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Cargo Carriers i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Cargo Carriers på +1 414 482 1711 eller besöka deras webbplats på aircar.com.


Air Cargo Carriers - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Cargo Carriers
tis 3/21

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.