Boka flyg med Air Niugini

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air Niugini

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Niugini

Billigaste rutten

731 kr

Mest populära rutten

POM till SYD

Kortaste flighten

0t 30m

Längsta flygningen

15t 35m
Den billigaste rutten som Air Niugini flyger avgår från Port Moresby Jackson Fld till Popondetta Girua ​​för 731 kr
Att flyga från Port Moresby Jackson Fld till Sydney Kingsford Smith ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Niugini
Den snabbaste flygsträckan med Air Niugini tar 0t 30m från Port Moresby (POM) till Popondetta (PNP)
Den längsta flygrutten med Air Niugini ligger på 15t 35m från Port Moresby (POM) till Tufi (TFI)

Omdömen för Air Niugini

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Niugini

Nej, Air Niugini flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Niugini kan du boka ett flyg från Manila Ninoy Aquinos internationella, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med KLM istället.

Mount Hagen Kagamuga, Port Moresby Jackson Fld och Lae Nadzab är de mest populära flygplatserna som Air Niugini frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Niugini genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Niugini i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Niugini på +61 1300 361 380 eller besöka deras webbplats på airniugini.com.pg.

Om du vill flyga inrikes med Air Niugini är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Port Moresby Jackson Fld till Goroka för 2 397 kr. Detta billiga flyg med Air Niugini innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Niugini är det billigaste alternativet att flyga från Port Moresby Jackson Fld till Popondetta Girua med 0 stopp för 731 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 3 524 kr per biljett är att flyga från Port Moresby Jackson Fld till Brisbane det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Niugini. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Niugini var att flyga från Port Moresby Jackson Fld till Cairns. Detta är ett enkelflyg för 1 462 kr och innefattar 0 stopp.


Air Niugini - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Niugini
fre 6/24