Boka flyg med Canaryfly

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Canaryfly

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Canaryfly

Billigaste rutten

264 kr

Mest populära rutten

SPC till LPA

Kortaste flighten

0t 30m

Längsta flygningen

20t 00m
Den billigaste rutten som Canaryfly flyger avgår från Puerto del Rosario Fuerteventura till Las Palmas de Gran Canaria ​​för 264 kr
Att flyga från Santa Cruz de la Palma La Palma till Las Palmas de Gran Canaria ​​är för närvarande den mest populära rutten med Canaryfly
Den snabbaste flygsträckan med Canaryfly tar 0t 30m från Las Palmas de Gran Canaria (LPA) till Santa Cruz de Teneriffa (TFN)
Den längsta flygrutten med Canaryfly ligger på 20t 00m från Santa Cruz de Teneriffa (TFN) till Arrecife (ACE)

Omdömen för Canaryfly

8,0
Mycket braBaserat på 2 verifierade omdömen
7,0Comfort
7,0Besättning
8,0Övergripande
8,0Underhållning
8,0Mat
7,0Gå ombord

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Canaryfly

Nej, Canaryfly flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Canaryfly kan du boka ett flyg från Arrecife Lanzarote, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ryanair istället.

Santa Cruz de Teneriffa Teneriffas norra, Santa Cruz de la Palma La Palma och Arrecife Lanzarote är de mest populära flygplatserna som Canaryfly frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Canaryfly genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Canaryfly i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Canaryfly på +34 928 01 85 00 eller besöka deras webbplats på canaryfly.es.

Om du vill flyga inrikes med Canaryfly är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Las Palmas de Gran Canaria till Santa Cruz de Teneriffa Teneriffas norra för 467 kr. Detta billiga flyg med Canaryfly innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Canaryfly är det billigaste alternativet att flyga från Puerto del Rosario Fuerteventura till Las Palmas de Gran Canaria med 0 stopp för 264 kr.


De mest populära flygplatserna för Canaryfly

Hitta flyg med Canaryfly till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Canaryfly - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Canaryfly
fre 6/24