Boka flyg med Iran Air

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 9/1
tis 16/1

Omdömen för Iran Air

7,5
BraBaserat på 2 verifierade omdömen
9,0Gå ombord
6,0Comfort
6,0Mat
8,0Besättning
2,0Underhållning


Information om att flyga med Iran Air

Hur fungerar lojalitetsprogrammet för IranAir?

IranAir har ett lojalitetsprogram som heter Skygift och som är särskilt avsett för dig som flyger ofta med flygbolaget. Med ett Skygift-kort får man poäng baserat på hur mycket man flyger. Poängen kan man sedan lösa in för att köpa biljetter, få uppgraderingar eller andra tjänster. Det finns två olika nivåer, silver och guld, och beroende på vilken nivå man har ingår olika saker när man flyger. Poängen går också att använda hos flygbolagets partner, såsom olika hotell och biluthyrare. Dessutom kan man ge bort poängen i present om man har en familjemedlem eller vän som ska boka flyg med IranAir.

Hur mycket bagage tillåter IranAir?

Hur mycket incheckat bagage som tillåts varierar mellan olika IranAir-bokningar. Hur många väskor och hur tunga de får vara beror på vilken typ av flygplan du reser med samt hur lång flygningen är. På flyg till USA får man till exempel ha med sig mer bagage än på inrikesflyg. När du bokar flyg med IranAir får du tydliga alternativ, och det kommer också att stå på din biljett hur mycket incheckat bagage som ingår i biljetten. För att undvika problem på flygplatsen är det bäst att reservera väskorna i förväg online. På flygplanet får du också ta med dig en liten väska som får plats i skåpet över sätena. Den får väga max fem kilo i ekonomiklassen och sju kilo i det som kallas HOMA-klassen.

Tillåter IranAir att jag tar med ett husdjur?

IranAir tillåter inte att man har med sig sitt husdjur inne i kabinen, utan det enda alternativet är att djuret får resa i lastutrymmet. Tänk på att använda en godkänd bur och att kontakta flygbolaget i samband med att du bokar din biljett. IranAir rekommenderar att du kontaktar dem direkt innan du bokar för att kontrollera vilka regler som gäller på orterna du flyger från och till. Det finns också vissa raser av hundar och katter med trubbig nos som aldrig bör flyga på grund av deras ökade risk att få andningssvårigheter.

Har Iran Air några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, Iran Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Iran Air kan du boka ett flyg från Hamburg, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Condor istället.

Vilka är de främsta flygplatserna som Iran Air flyger till och från?

Shiraz, Teheran Mehrabad och Isfahan är de mest populära flygplatserna som Iran Air frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för Iran Air?

Du kan kontrollera flygstatusen för Iran Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Iran Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Iran Air på +44 207 408 0768 eller besöka deras webbplats på iranair.com.


Iran Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Iran Air
sön 12/10

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Get notified when prices go down

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg med Iran Air
1 vuxen
tis 9/1
tis 16/1
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners