Boka flyg med JetSMART

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om JetSMART

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för JetSMART

Billigaste rutten

234 kr

Mest populära rutten

IGR till EZE

Kortaste flighten

1t 12m

Längsta flygningen

2t 22m
Den billigaste rutten som JetSMART flyger avgår från Buenos Aires J. Newbery till Puerto Iguazú Cataratas ​​för 234 kr
Att flyga från Puerto Iguazú Cataratas till Buenos Aires Ministro Pistarinis internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med JetSMART
Den snabbaste flygsträckan med JetSMART tar 1t 12m från Cordoba (COR) till Buenos Aires (AEP)
Den längsta flygrutten med JetSMART ligger på 2t 22m från Buenos Aires (AEP) till San Carlos de Bariloche (BRC)

Omdömen för JetSMART

7,9
BraBaserat på 15 verifierade omdömen
8,1Besättning
5,6Mat
7,9Övergripande
7,4Gå ombord
7,3Comfort
5,8Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med JetSMART

Nej, JetSMART flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med JetSMART kan du boka ett flyg från Puerto Iguazú Cataratas, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Aeromexico istället.

Bariloche Intl, Buenos Aires J. Newbery och Mendoza El Plumerillo är de mest populära flygplatserna som JetSMART frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för JetSMART genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för JetSMART i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa JetSMART på +56 2 27 31 8787 eller besöka deras webbplats på jetsmart.com.

Om du vill flyga inrikes med JetSMART är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Buenos Aires J. Newbery till Cordoba Pajas Blancas för 581 kr. Detta billiga flyg med JetSMART innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med JetSMART är det billigaste alternativet att flyga från Buenos Aires J. Newbery till Puerto Iguazú Cataratas med 0 stopp för 234 kr.

JetSMART kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x35x25 cm för handbagage, 45x35x25 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


JetSMART - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för JetSMART
tors 6/30