Boka flyg med Smartavia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Omdömen för Smartavia

9,0
UtmärktBaserat på 2 verifierade omdömen
9,0Comfort
9,0Mat
9,0Underhållning
9,0Besättning
9,0Gå ombord
9,0Övergripande

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Smartavia

Nej, Smartavia flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Smartavia kan du boka ett flyg från Kaliningrad, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Turkish Airlines istället.

Simferopol, Sankt Petersburg Pulkovo och Arkhangelsk är de mest populära flygplatserna som Smartavia frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Smartavia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Smartavia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Smartavia på +7 911 200 05 50 eller besöka deras webbplats på flysmartavia.com.

Smartavia kräver att ditt bagage är inom följande mått: 40x30x20 cm för handbagage, 30x25x7 cm för personliga väskor och 203 cm för incheckade väskor.


Smartavia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Smartavia
fre 6/24