Boka flyg med Norra

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Omdömen för Norra

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Norra

Norra är ett finskt företag som flyger huvudsakligen på uppdrag av Finnair. Det betyder att om du planerar att resa med ett av Norras flyg så är det genom Finnair som du bokar din biljett. Om du vill kan du gratis gå med i Finnairs lojalitetsprogram, som heter Finnair Plus. Då kan du tjäna poäng när du flyger som du sedan kan använda för att få olika förmåner och rabatter. Dessutom kan du samla och utnyttja poäng hos flygbolagets partners, till exempel på hyrbilsfirmor och hotell.

När du bokar din biljett kan du enkelt se hur mycket bagage som ingår. Biljetter till Norras flyg köps via Finnair, och de har i regel generösa regler för bagage. De tillåter att du tar med dig ett mindre personligt föremål, till exempel en liten handväska eller en datorväska. Du får också ta med dig en kabinväska eller till exempel en sportbag, så länge den håller sig inom ett visst mått. Dessutom ingår det med de flesta Norra-bokningar en incheckad väska. Om du vill ta med dig mer bagage än så är det bäst att köpa till det online i samband med att du bokar din biljett, eftersom det blir billigare än att lägga till en extra väska när du redan befinner dig på flygplatsen.

Det är en god idé att boka Norra, eller närmare bestämt flyg med Finnair om du vill ta med ditt husdjur. Flygbolaget tillåter flera olika typer av djur än de flesta andra flygbolag, som ofta bara tillåter hundar och katter. Om du har ett litet djur som väger max 8 kg tillsammans med dess transportbur, till exempel en gnagare eller en mindre hund eller katt, så kan den resa som handbagage vid dina fötter. Väger djuret och buren mer än så, upp till 50 kg, kan det resa i flygplanets lastutrymme. Skulle ditt djur vara ännu tyngre måste det skickas separat och kan tyvärr inte följa med på planet.

Du kan kontrollera flygstatusen för Norra genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Norra i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Norra på 358 9 818 0800 eller besöka deras webbplats på www.flynorra.com.

Norra kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x45x25 cm för handbagage, 40x30x15 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Norra - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Norra
fre 7/1