Omdömen
FAQ
Flygstatus

Boka flyg med Norra

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/4
tis 23/4
"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Omdömen för Norra

8,2
UtomordentligtBaserat på 48 verifierade omdömen
8,1Comfort
7,7Underhållning
9,0Besättning
8,3Gå ombord
8,1Mat


Information om att flyga med Norra

Hur fungerar lojalitetsprogrammet för Norra?

Norra är ett finskt företag som flyger huvudsakligen på uppdrag av Finnair. Det betyder att om du planerar att resa med ett av Norras flyg så är det genom Finnair som du bokar din biljett. Om du vill kan du gratis gå med i Finnairs lojalitetsprogram, som heter Finnair Plus. Då kan du tjäna poäng när du flyger som du sedan kan använda för att få olika förmåner och rabatter. Dessutom kan du samla och utnyttja poäng hos flygbolagets partners, till exempel på hyrbilsfirmor och hotell.

Hur mycket bagage tillåter Norra?

När du bokar din biljett kan du enkelt se hur mycket bagage som ingår. Biljetter till Norras flyg köps via Finnair, och de har i regel generösa regler för bagage. De tillåter att du tar med dig ett mindre personligt föremål, till exempel en liten handväska eller en datorväska. Du får också ta med dig en kabinväska eller till exempel en sportbag, så länge den håller sig inom ett visst mått. Dessutom ingår det med de flesta Norra-bokningar en incheckad väska. Om du vill ta med dig mer bagage än så är det bäst att köpa till det online i samband med att du bokar din biljett, eftersom det blir billigare än att lägga till en extra väska när du redan befinner dig på flygplatsen.

Tillåter Norra att jag tar med ett husdjur?

Det är en god idé att boka Norra, eller närmare bestämt flyg med Finnair om du vill ta med ditt husdjur. Flygbolaget tillåter flera olika typer av djur än de flesta andra flygbolag, som ofta bara tillåter hundar och katter. Om du har ett litet djur som väger max 8 kg tillsammans med dess transportbur, till exempel en gnagare eller en mindre hund eller katt, så kan den resa som handbagage vid dina fötter. Väger djuret och buren mer än så, upp till 50 kg, kan det resa i flygplanets lastutrymme. Skulle ditt djur vara ännu tyngre måste det skickas separat och kan tyvärr inte följa med på planet.

Hur ser jag flygstatusen för Norra?

Du kan kontrollera flygstatusen för Norra genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Norra i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Norra på 358 9 818 0800 eller besöka deras webbplats på www.flynorra.com.

Vilka är storleksgränserna för bagage ombord på Norra?

Norra kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x45x25 cm för handbagage, 40x30x15 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Norra - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Norra
tors 4/11

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
tis 16/4
tis 23/4
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners