Boka flyg med Norra

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 7/6
ons 14/6

Omdömen för Norra

7,4
BraBaserat på 98 verifierade omdömen
6,6Underhållning
7,6Gå ombord
7,0Mat
7,5Comfort
8,2Besättning


Information om att flyga med Norra

Norra är ett finskt företag som flyger huvudsakligen på uppdrag av Finnair. Det betyder att om du planerar att resa med ett av Norras flyg så är det genom Finnair som du bokar din biljett. Om du vill kan du gratis gå med i Finnairs lojalitetsprogram, som heter Finnair Plus. Då kan du tjäna poäng när du flyger som du sedan kan använda för att få olika förmåner och rabatter. Dessutom kan du samla och utnyttja poäng hos flygbolagets partners, till exempel på hyrbilsfirmor och hotell.

När du bokar din biljett kan du enkelt se hur mycket bagage som ingår. Biljetter till Norras flyg köps via Finnair, och de har i regel generösa regler för bagage. De tillåter att du tar med dig ett mindre personligt föremål, till exempel en liten handväska eller en datorväska. Du får också ta med dig en kabinväska eller till exempel en sportbag, så länge den håller sig inom ett visst mått. Dessutom ingår det med de flesta Norra-bokningar en incheckad väska. Om du vill ta med dig mer bagage än så är det bäst att köpa till det online i samband med att du bokar din biljett, eftersom det blir billigare än att lägga till en extra väska när du redan befinner dig på flygplatsen.


Norra - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Norra
fre 6/2

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.