Semesterboenden i Paris, Frankrike

Hitta erbjudanden för 14 738 semesterboenden i Paris, Frankrike

Paris, Frankrike
27 nov — 28 nov2
tis 28/11
lör 2/12

Jämför över tre miljoner alternativ för hotell och boenden.


Mest populära semesterboendena i Paris

Hitta det perfekta semesterboendet för din vistelse i Paris
Pris
kr752
kr4891
Gästomdömen
0 +
6 +
7 +
8 +
9 +

De bästa områdena för att boka semesterboende i Paris

Nedan visas genomsnittspriserna för semesterboende i de mest populära områdena i Paris

Pris

1 062 kr–2 098 kr

DET BILLIGASTE OMRÅDET I PARIS18:e arrondissementet29% billigareSemesterbostäder i 18:e arrondissementet är de billigaste i Paris med ett genomsnittspris på endast 1 062 kr per natt
DET DYRASTE OMRÅDET I PARISGrands Boulevards29% dyrareGrands Boulevards har de högsta priserna för semesterbostäder i Paris, med ett genomsnittspris på 2 098 kr per natt
DET MEST POPULÄRA OMRÅDET I PARIS15:e arrondissementetBesöktes av 47% fler användareFler momondo-användare söker efter semesterboende i 15:e arrondissementet än i något annat område i Paris

Semesterboenden i populära stadsdelar i Paris

Nedan visas de mest populära stadsdelarna att bo i under ett besök i Paris , samt några av de bästa semesterboendena i varje område

När är det bäst att boka semesterboende i Paris?

Ta en titt på informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet för semesterboende i Paris
Lågsäsongjanuariär den billigaste månaden att bo här
Högsäsongfebruariär den dyraste månaden att bo här
47 %förväntad prisnedgång
70 %förväntad prisökning

Resepriser

639 kr - 4 060 kr

Billigaste veckodagentorsdagär den billigaste dagen i veckan att boka
Dyraste veckodagenlördagär den dyraste dagen i veckan att boka
651 kr
1 337 kr

Vandrarhem och billiga hotell i Paris

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Paris

Hitta semesterboendena som ger dig bäst valuta för pengarna i Paris

Dessa semesterboende i Paris har de bästa priserna i förhållande till sina omdömen

Användbar information om semesterboende i Paris

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Paris

Lägsta pris för semesterboende

230 kr
Det billigaste priset för ett rum i Paris som hittats under de senaste 7 dagarna är 230 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Appartement Vito.

Information om att bo i Paris

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett semesterboende i Paris

Var är de bästa semesterbostäderna i Paris för fester?

Paris är en stad som erbjuder något för alla och det gäller även nattlivet. Det finns ett väldigt stort utbud av olika barer och klubbar med allt från högteknologiska dansklubbar till mer avslappnade jazzbarer. Det finns många olika distrikt i Paris som erbjuder olika typer av festupplevelser. Oberkampf är ett distrikt som är väldigt uppskattat av Parisarna själva, det kännetecknas av en avspänd atmosfär även om det har blivit allt trendigare på senare tid. Är du ute efter något som är mer ungdomligt och livligt så kanske Bastille är något för dig. Det är ett distrikt med ett mer aktivt och händelserikt nattliv. Det finns otroligt många barer och klubbar i Paris men för att nämna ett par så är Le Cabaret Club och VIP Room två av de mer välkända.

Var är de bästa semesterbostäderna i Paris för familjer?

Paris är som sagt en stad som erbjuder något för alla, såväl för de som är ute efter nattlivet till familjer som vill se och upptäcka staden Paris. Att bo i centrala Paris kan vara passande för en familj, i exempelvis femte eller sjätte arrondissementet för att ha nära till många sevärdheter och turistattraktioner. Du har enkel tillgång till både tunnelbana och buss samt ett stort utbud av restauranger och butiker. I det sjätte arrondissementet ligger även parken Jardin du Luxembourg med många lekplatser för barn, vilket passar en småbarnsfamilj perfekt. Sevärdheter finns det så det räcker och blir över, det ikoniska Eiffeltornet och konstmuseet Louvren är bara två av alla sevärdheter som ligger i centrala Paris. Det finns även ett Disneyland som ligger en bit utanför Paris om du är sugen på att göra en dagsutflykt med familjen.

Vilka är fördelarna med Paris semesterbostäder jämfört med hotell?

Att bo i en semesterbostad i centrala Paris är väldigt smidigt eftersom det är en så pass stor stad. Här finns allt du behöver för att kunna bo och leva bra, det finns gott om supermarkets och bankomater så vardagslivet är helt enkelt inget att oroa sig för. Ska du bo i centrala Paris så är det lägenhet som gäller och det finns väldigt goda förbindelser i form av tunnelbanor och bussar för att ta sig runt i staden. På ett semesterboende besparas du fulla hissar och trånga lobbys, istället får du mer utrymme jämfört med ett hotell vilket större grupper och familjer ofta värderar högt. Det är inte billigt att leva i Paris, vilket betyder att det kan vara värdefullt med ett semesterboende som ger större möjlighet till att laga måltider hemma, framförallt om du tänker vistas i Paris under en längre period. Som småbarnsfamilj kanske restaurangen inte alltid lockar och då kan det också vara skönt att ha möjligheten att laga middag hemma. Det är väldigt behagligt att ha ett semesterboende som du kan landa i efter en dag i livfulla Paris, som känns tryggt och lite som hemma. På ett semesterboende i Paris finns det ofta tillgång till exempelvis wifi och tvättmaskin. Vill du bo i hus så finns den typen av alternativ men det är i sådana fall beläget en bit utanför Paris.

För hur lång tid bokar andra generellt sitt semesterboende i Paris?

Att boka sitt semesterboende för omkring 14 nätter är det mest populära alternativet bland dem som besöker Paris.

Hur mycket kostar det att hyra semesterlägenhet i Paris?

Det genomsnittliga priset per natt för att hyra en vanlig semesterlägenhet i Paris är 2 493 kr per natt.

När är det bra timing att boka semesterboende i Paris?

januari är oftast den billigaste månaden att hyra semesterlägenhet i Paris. Priset för en natt är då ofta 47 % lägre än genomsnittet.

Vilket är det bästa området i Paris för att boka ett semesterboende?

Paris femte arrondissement, Belleville, och Le Marais är generellt de mest populära områdena för att hyra semesterlägenheter i Paris.

Hur många bolag söker momondo efter hotell i Paris?

Antalet tillgängliga bolag för hotell i Paris är 17 950 från och med november. 2023.

När uppdaterade momondo senast priserna för hotell i Paris?

Priser för hotell i Paris uppdateras varje dag.


momondos favoriter bland semesterboenden i Paris

Ta reda på mer om dessa semesterboenden som användare föredrar i Paris

Ett enklare sätt att hantera din resa till Paris

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.