Hotell i Tromsö

Hitta de bästa erbjudandena för 159 hotell i Tromsö, Norge

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Tromsö

Hitta det perfekta hotellet i Tromsö för arbete eller semester


Saker att göra i Tromsö

Tromsø University Museum
Polaria
Tromsø domkirke

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Tromsø University Museum?

Användare på momondo har rekommenderat 11 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Tromsø University Museum. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 3 051 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Tromsø University Museum är vanligtvis 64 % dyrare än genomsnittshotellet i Tromsö, som ligger på 1 085 kr.

Hotell nära Tromsø University Museum

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Polaria?

Om du letar efter ett hotell i Tromsö i närheten av Polaria har du tur. momondo rekommenderar 11 hotell i närheten av Polaria och i genomsnitt kostar hotell i området 1 505 kr/natt. Dessa priser kan variera beroende på säsong. Hotell i närheten av Polaria är vanligtvis 27 % dyrare än genomsnittshotellet i Tromsö, som ligger på 1 085 kr.

Hotell nära Polaria

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Tromsø domkirke?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Tromsö närmst Tromsø domkirke kan du vänta dig priser på 1 505 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 1 505 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Tromsø domkirke. Hotell i närheten av Tromsø domkirke är vanligtvis 27 % dyrare än genomsnittshotellet i Tromsö, som ligger på 1 085 kr.

Hotell nära Tromsø domkirke

När är det bra timing att boka ett hotell i Tromsö?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Tromsö
Lågsäsong
maj
Högsäsong
januari

är den billigaste månaden att bo här

30 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

31 %

förväntad prisökning

Pris
784 kr - 1 581 kr
Dyraste veckodag
lördag
Billigaste veckodag
tisdag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

809 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

910 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Tromsö är: 1-2 stjärna, samma dag som din vistelse börjar. 4-5 stjärna, samma dag som din vistelse börjar.
1-2-stjärnigt
683 kr - 928 kr
3-stjärnigt
1 105 kr - 1 223 kr
4-5-stjärnigt
1 450 kr - 1 728 kr

Bra att veta

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Tromsö

Hur hittar man låga priser på hotell i Tromsö?

Genom att söka efter hotell i Tromsö på nätet med momondos sökfunktion kan du jämföra priser för att hitta ett billigt boende. Via online-sökningen kan du välja till olika filter, bland annat område, gästbetyg, hotellets stjärnbetyg och vilka faciliteter du önskar under vistelsen. På detta sätt kan du hitta alternativ som är skräddarsydda efter dina behov. Bland annat kan du söka efter hotell med parkering eller hotell med rumservice och restaurang. Det genomsnittliga priset för ett hotell i Tromsö ligger på ungefär 600 kronor per natt.

Tromsö på liten budget?

Du kan åka till Tromsö med en liten budget om du bokar din resa i förväg då priserna är som lägst istället för att vänta till sista minuten. Ett tips är att hämta ut kartor vid öns turistinformation för att kunna ge dig ut på långa trevliga cykelturer vilket är en helt gratis aktivitet. Kring studentområdet kan du hitta billiga pubar och barer samt flera låga priser på restauranger och matbutiker.

Hur tar man sig runt i Tromsö?

Inne i Tromsös centrum tar du dig enkelt fram till fots då avstånden inte är särskilt stora. För att ta dig runt på ön är det annars bussar som gäller och dessa avgår nära centralen. Ön har även många trevliga cykelvägar och en cykelutflykt är ett utmärkt sätt att uppleva den härliga naturen på. För att ta dig runt på fjordarna och ut till andra öar finns det båtuthyrning och färjor.

Måste man vara myndig för att bo på hotell i Tromsö?

Ja, du behöver vara 18 år gammal för att kunna bo på ett hotell i Norge.

Deposition på hotell?

När du checkar in på hotellet behöver du lämna ett bank- eller kreditkort till hotellet som säkerhet. Hotellet kan sedan reservera ett belopp på ditt kort för att kunna täcka eventuella kostnader som uppkommer när du beställt rumservice eller använder minibaren. Du får tillbaka detta belopp när du checkar ut givet att du inte använt någon service som behöver dras av.

Hur mycket ska man dricksa i Tromsö?

Det är inte så vanligt att dricksa i Norge, men precis som i Sverige kan du lägga till lite extra om du är särskilt nöjd med servicen.

Hur säkert är Tromsö?

Tromsö är en mycket säker stad och du behöver inte hålla utkik efter ficktjuvar eller andra faror.

Behöver man en adapter i Tromsö?

Nej, Norge har samma slags eluttag som i Sverige så du behöver inte någon adapter för att använda dessa.


Hur mycket kostar ett hotell i Tromsö per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Tromsö till låga priser.
3 stjärnor
Bäst värde

Scandic Ishavshotel

8,5

902 kr

Visa erbjudanden för hotell
4 stjärnor eller mer
#1 Mest populära

Clarion Hotel The Edge

8,6

1 096 kr

Visa erbjudanden för hotell
Bäst värde

Radisson Blu Hotel, Tromso

8,4

843 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Tromsö

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Tromsö

Tromso Activities Hostel

8,2

253 kr

Visa erbjudanden för hotell

Enter Backpack Hotel

8,0

472 kr

Visa erbjudanden för hotell

Arctic Rooms Rektor

7,0

371 kr

Visa erbjudanden för hotell

Tromso Bed and Room

489 kr

Visa erbjudanden för hotell

Arctic Rooms Aurora

8,9

380 kr

Visa erbjudanden för hotell

Comfort Hotel Xpress Tromso

8,3

616 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Tromsö

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Tromso Activities Hostel

8,2

253 kr

Visa erbjudanden för hotell

Comfort Hotel Xpress Tromso

8,3

616 kr

Visa erbjudanden för hotell

Radisson Blu Hotel, Tromso

8,4

843 kr

Visa erbjudanden för hotell

Clarion Hotel The Edge

8,6

1 096 kr

Visa erbjudanden för hotell

Enter Backpack Hotel

8,0

472 kr

Visa erbjudanden för hotell

Smarthotel Tromso

8,1

675 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man boka hotell i Tromsö?

40 mil norr om polcirkeln, i den norska skärgården, ligger Tromsö – en liten ort som är inkörsporten till Norges nordliga landskap. Omgärdad av vackra fjordar och karga klippor kan du uppleva Skandinaviens mest nordliga och vackra natur. Orten, som tidigare var inriktad på jakt och fiske, är sammankopplad med fastlandet via en lång bro och är idag känd som en av de bästa destinationerna för att se norrskenet. Vilket område du väljer att bo på beror på om du vill ha en mysig småstadsmiljö eller ett boende mitt i naturen.

Inne i Tromsös centrum har du gångavstånd till restauranger och affärer vilket gör att du lätt tar dig runt utan att behöva hyra någon bil. Här bor du nära Tromsö Domkirke, flera konstgallerier samt nära Polarmuseet. Med ett hotell i centrum får du dessutom vackra vyer över vattnet till fastlandet.

För billigare boenden kan du leta efter hotell i Tromsös universitetsområde. Universitetet har gjort staden känd för en livlig atmosfär med bra nattliv trots dess lilla storlek. Bland annat skryter staden med att ha fler pubar per capita än någon annan norsk ort. Många av de billigare studentbarerna ligger just i universitetsområdet. Du bor även nära flygplatsen som ligger på öns nordvästra sida och där flera inrikesflyg landar.


Om Tromsö

Den gamla fiskestaden Tromsö är en av Norges nordligaste orter och ger dig möjligheten att uppleva det nordiska landskapet vid polcirkeln. Härifrån kan du göra utflykter runt om på ön för att se norrskenet då ön är en av de bästa destinationerna för att se naturfenomenet. Själva orten Tromsö har även flera sevärdheter inne i staden som du ska besöka innan du ger dig ut på äventyr i den nordliga naturen. Tromsdalens kyrka, ungefär en kilometer från centrum, är en av stadens höjdpunkter. Den unika arkitekturen med både futuristiska inslag och vackra glasfönster är något du inte får missa!

I Tromsö hittar du flera museer som du ska besöka för att lära dig mer om orten och dess historia som viktig utgångspunkt för många arktiska expeditioner. Börja med ett besök till Polarmuseet med fotografier från många av expeditionerna samt historiska utställningar. Även museet Polaria med sina multimediautställningar är en populär attraktion. Här lär du dig mer om naturfenomenen i norr och såklart om det kända norrskenet.

Innan du ger dig ut i naturen är ett besök till stadens bryggeri också ett måste. Bryggeriet Mack har funnits på plats sedan slutet av 1800-talet och här bryggs 18 olika sorters öl vars produktionssätt du kan lära dig om under en guidad tur. Bryggeriet har även en egen pub med provsmakningar av de olika ölsorterna.


Reseinformation om Tromsö

Hur länge stannar besökare i Tromsö?

En vistelse på 3 nätter är det mest populära alternativet för besök i Tromsö.

Hur mycket kostar ett hotell i Tromsö?

För bokning av ett hotell i Tromsö kommer i genomsnitt priset för ett rum att ligga runt 907 kr per natt; priset för rummet varierar dock en hel del, beroende på säsong, läge och faciliteter.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Tromsö?

Den billigaste månaden att boka hotell i Tromsö är maj. Kostnaden för ditt rum kan bli upp till 30% billigare än under högsäsong.

Vilken dag är det billigast att bo i Tromsö?

För närvarande är måndag den billigaste dagen att bo på hotell i Tromsö. fredag är den dyraste.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Tromsö?

I genomsnitt kostar ett vandrarhem i Tromsö kring 792 kr. Detta pris är per person, per natt och gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre. Det är 115 kr billigare än ett genomsnittligt hotell i Tromsö.

Vika sevärdheter är populära under mars månad med tanke på vädret i Tromsö?

Om du är på jakt efter ett hotell i Tromsö i mars är det viktigt att veta att genomsnittstemperaturen är −2 °C och att det finns en liten chans att det ska snöa då den förväntade nederbörden endast är 69 mm.