Hyrbilar från Hertz i Belfast

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Hertz i Belfast

Belfast, NIR, Storbritannien
25 maj — 1 jun
Samma avlämingsplats
Belfast, NIR, Storbritannien
ons 25/5
12:00
ons 1/6
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilskontor för Hertz i Belfast

Nedan kan du hitta information om alla Hertz-hyrbilsfirmor i Belfast, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
4 platser
Översikt

Renlighet

5,0

Comfort

4,5

Övergripande

5,0

Upphämtning/avlämning

5,5

Bäst

3,0

Information om Hertz biluthyrning i Belfast

Hyrbilskontor för Hertz i Belfast genomgår alla förbättrade rengöringsmetoder för att skydda dig och personalen under COVID-19. Förbättringar som att desinficera områden med hög beröring och följande lista med ytterligare försiktighetsåtgärder är bara några sätt som Hertz använder sig av för att stoppa smittspridningen i Belfast:
• En “Gold Standard Clean”-stämpel som sätts på alla hyrbilar efter att de har rengjorts
• Extra utbildning av anställda

Ja, det finns 1 hyrbilsföretag för Hertz på Belfast City flygplats ((harbour A/p)).

Ja, du kan avboka din hyrbil från Hertz i Belfast utan extra kostnad. Dock kan det resultera i en avgift om du avbokar din hyrbil precis innan den överenskomna upphämtningen. Se därför till att ringa Hertz för att se vad som gäller och förhöra dig om specifika avbokningspolicys. Du hittar en lista över alla kontor och deras telefonnummer genom att klicka här.

Överväg att hyra bilar av typen Mini från Hertz om du behöver en hyrbil i Belfast under juni. När du hyr bilar av typen Mini i juni kan du förvänta dig att priserna i genomsnitt ligger på 168 kr per dag och så lågt som 128 kr per dag. Tänk på att det också finns andra typer av hyrbilar tillgängliga från Hertz - även om biltypen Mini är den mest populära bland våra användare under denna tid på året.

För i genomsnitt 168 kr/dag är en bil ur klassen Mini den billigaste typen av bil att hyra från Hertz i Belfast (42 % billigare än den dyraste hyrbilen från Hertz). Under det senaste året hyrde 80 % av momondos användare från Hertz medan de som hyrde i Belfast hyrde en bil ur klassen Mini för att spara pengar. Tänk på att Hertz också har andra typer av hyrbilar tillgängliga baserat på dina resebehov.

Det finns 4 hyrbilskontor från Hertz i Belfast.Enligt våra användare ligger det mest populära kontoret från Hertz i Belfast vid (harbour A/p). 52 % av våra användare som hyrde bil från Hertz i Belfast gjorde det från detta kontor förra året.


Hyrbilar från Hertz i andra städer i Storbritannien