Hyrbilar från Hertz i Bordeaux

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Hertz i Bordeaux

Bordeaux, Gironde, Frankrike
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Bordeaux, Gironde, Frankrike
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilskontor för Hertz i Bordeaux

Nedan kan du hitta information om alla Hertz-hyrbilsfirmor i Bordeaux, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
6 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

7,7

Övergripande

6,1

Upphämtning/avlämning

4,9

Valuta för pengarna

6,8

Information om Hertz biluthyrning i Bordeaux

 • Är det säkert att hyra en bil från Hertz i Bordeaux under COVID-19?

  Alla hyrbilskontor för Hertz i Bordeaux vidtar extra försiktighetsåtgärder för att garantera kundernas säkerhet under COVID-19. Ytterligare hälso- och säkerhetsåtgärder inkluderar förbättrade rengöringsmetoder av hyrbilarna och speciella uthyrningsområden, samt följande policys:
  • En “Gold Standard Clean”-stämpel som sätts på alla hyrbilar efter att de har rengjorts
  • Extra utbildning av anställda

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Hertz i Bordeaux i november?

  Enligt förra årets uppgifter kan du förvänta dig att hyrbilspriserna från Hertz i Bordeaux ligger på i genomsnitt 688 kr per dag i november. Ändå är det inte ovanligt att hitta priser så låga som 274 kr per dag från Hertz under denna tid på året i Bordeaux. Det genomsnittliga veckopriset ligger vanligtvis på 4 815 kr för att hyra en bil från Hertz i november i Bordeaux.

 • Har Hertz några kontor på Bordeaux flygplats?

  Ja, det finns 1 hyrbilsföretag för Hertz på Bordeaux flygplats (Aeroport De Merignac).

 • Erbjuder Hertz gratis avbokning av hyrbilar i Bordeaux?

  Ja, Hertz i Bordeaux erbjuder gratis avbokning för sina hyrbilar. Vi rekommenderar dock att du alltid ringer till Hertz om du behöver göra en avbokning i sista minuten, eftersom det ibland kan förekomma en avbokningsavgift i dessa fall. Du får en full lista över alla telefonnummer till olika Hertz-kontor genom att klicka här under sidan för de olika platserna.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Hertz i Bordeaux under november?

  Enligt våra uppgifter är fordon ur klassen Mini de mest populära biltyperna blad våra att hyra från Hertz när de besöker Bordeaux i november. Baserat på biluthyrningspriserna från Hertz i november under förra året kan du förvänta dig att genomsnittspriset för en bil ur klassen Mini ligger på 689 kr/dag. Våra användare har också hittat priser så låga som 683 kr/dag förra året i november, vilket innebär att du kanske kan hitta liknande hyrespriser i år på momondo.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Hertz i Bordeaux?

  Den billigaste typen av bil Hertz har att erbjuda i Bordeaux är en bil av typen Kompakt för 841 kr per dag. 841 kr per dag är 37 % billigare än den dyraste bilen som finns på Hertz, så du kan spara lite pengar genom att välja ett billigare alternativ. 20 % av momondos användare som hyrde en bil i Bordeaux från Hertz valde en ur bilklassen Kompakt, ofta på grund av kostnadsbesparingar.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Hertz i Bordeaux?

  Hertz har för närvarande 6 kontor i Bordeaux. Det mest populära biluthyrningsstället som Hertz har i Bordeaux ligger på Aeroport De Merignac. Över de senaste 12 månaderna hyrde 71 % av våra användare som sökt efter hyrbilar från Hertz i Bordeaux sina bilar från kontoret på Aeroport De Merignac under det gångna året.


Hyrbilar från Hertz i andra städer i Frankrike

Hitta hyrbilar från Hertz i andra populära stöder i Frankrike, så som Nice, Paris och Marseille

Hyrbilar från andra firmor i Bordeaux

Hittar du inte det du letar efter från Hertz? Jämför hyrbilserbjudanden från andra populära biluthyrningsföretag i Bordeaux