Billiga flyg från Bagdad till Köpenhamn

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 24/5
tis 31/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Bagdad till Köpenhamn

Hur lång tid tar det att flyga från Bagdad till Köpenhamn, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Köpenhamn

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Bagdad till Köpenhamn. Det finns inga populära flygrutter från Bagdad till Köpenhamn.
Det finns 1 flygplats nära Köpenhamn: Köpenhamn Kastrup (CPH)

Hitta billiga flygbiljetter från Bagdad till Köpenhamn

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Bagdad till Köpenhamn?

september

Den billigaste tiden på året att flyga till Köpenhamn från Bagdad är september. Den dyraste är april

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Bagdad till Köpenhamn?

tisdag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis tisdag. Den dyraste är vanligtvis fredag

När är det billigast att flyga från Bagdad till Köpenhamn?

på morgonen

Flyg från Bagdad till Köpenhamn är cirka 10% dyrare på kvällen än på morgonen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Köpenhamn från Bagdad?

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines, Qatar Airways och Turkish Airlines är de mest populära flygbolagen från Bagdad till Köpenhamn


De bästa flygbolagen som flyger från Bagdad till Köpenhamn

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Bagdad till Köpenhamn ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Pegasus AirlinesPrisFrån 3 535 krGratis avbokningBetyg
7,1
7,5

Gå ombord

6,9

Comfort

7,8

Besättning

6,7

Underhållning

6,8

Mat

Omdömen

Som vanligt lyfte 45min Sent!, överfull passagerare som hade massa baggage i cockpit.

1 / 1
Sök efter flyg med Pegasus Airlines
Turkish AirlinesPrisFrån 5 084 krGratis avbokningBetyg
8,2
8,1

Gå ombord

8,2

Comfort

8,2

Besättning

8,0

Underhållning

8,1

Mat

Omdömen

Pasta tog slut. Mer mat

1 / 1
Sök efter flyg med Turkish Airlines
Qatar AirwaysPrisFrån 5 707 krGratis avbokningBetyg
7,9
Sök efter flyg med Qatar Airways

  • Hur långt är det från Bagdad Al Muthana till Köpenhamn Kastrup med flyg?

    Fågelvägen från Bagdad Al Muthana till Köpenhamn Kastrup är 3481,0 km.Du hittar inte några direktflyg från Bagdad till Köpenhamn utan behöver mellanlanda under resan mellan de två städerna. Du hittar smidiga flygningar som endast gör ett stopp under vägen, och du hittar flyg från Bagdad till Köpenhamn med flygbolag som bland annat Pegasus Airlines, Turkish Airlines och AnadoluJet. Med Pegasus Airlines kan du bland annat flyga från Bagdad till Köpenhamn med en mellanlandning i Istanbul på Istanbul Sabiha Gokcen Airport. Med Turkish Airlines kan du också flyga till Köpenhamn med en mellanlandning i Istanbul men du mellanlandar då i stället på Istanbul Airport. Ett annat alternativ är att flyga med AnadoluJet som har flygningar från Bagdad Al Muthana Airport till Istanbul Sabiha Gokcen Airport. Från Istanbul Sabiha Gokcen Airport kan du sedan flyga vidare med Pegasus Airlines som har rutter från Istanbul till Köpenhamn.

När du flyger från Bagdad flyger du från Bagdad Al Muthana Airport. Flygplatsen är Iraks största flygplats och har två passagerarterminaler. För att ta dig till flygplatsen från Bagdads centrum kan du välja på flygbuss, taxi och hyrbil. Med buss får du billigast resa ut till flygplasten men detta alternativ tar även längst tid. Med taxi kan du snabbast ta dig ut till flygplatsen och har lättare att direkt hamna på rätt terminal. Då flygplatsen har hyrbilsalternativ kan du även själv köra ut till flygplatsen med din hyrbil och lämna tillbaka bilen där. När du landar i Köpenhamn landar du på Kastrup flygplats som ligger strax söder om staden. Från Kastrup hittar du bra kommunikationer in till Köpenhamn. Från flygplatsens tunnelbanestation kan du ta tunnelbanan in till centrala Köpenhamn på under en kvart. Du kan även hyra bil på flygplatsen och köra söderut längs med Amagerbrogade alternativt via E20. Du hittar också taxibilar väntandes utanför ankomsthallen. Från Kastrup är det även enkelt att ta sig till Malmö, och du tar då Öresundståget som stannar direkt på flygplatsens tågstation och som går via Öresundsbron över till Malmö och Sverige.

Bagdad Al Muthana Airport är en av de flygplatser som har ett stort antal internationella rutter, vilket ger dig fördelen av att kunna välja på olika rutter och resetider när du vill flyga från Bagdad. Då flygplatsen är den största i Irak kan du även dra nytta av flygplatsens service. Bland annat erbjuds gratis wifi till alla resenärer och du hittar bekvämligheter som TaxFree-shopping, bank och bankomat samt valutaväxling. Flygplatsen har även hotellalternativ. När du landar på Kastrup flygplats i Köpenhamn landar du på en av de största flygplatserna i Norden. Här hittar du ett stort utbud av shopping och restauranger samt kommunikationer inte bara in till Köpenhamn men även till andra danska städer såväl som smidiga kommunikationer till Sverige. Från flygplatsen hittar du även många flygrutter till andra nordiska städer och du kan därför enkelt resa vidare.


Från Kastrups flygplats i Köpenhamn kan du enkelt resa vidare till en mängd andra städer. Flygplatsen är en hubb för många flygbolag och du hittar därför direktflyg till bland annat Stockholm, Oslo, Helsingfors och London. Förutom att du snabbt kan ta dig in till Köpenhamn kan du även på under en halvtimme ta dig till Malmö direkt från flygplatsens tågstation. Du tar då Öresundståget som går över Öresundsbron till Malmös Centralstation. I Malmö hittar du bland annat Stortorget kantat av trevliga uteserveringar och restauranger. Om du tar dig från Kastrup flygplats in till Köpenhamns Centralstation kan du bland annat ta tåget till Helsingör. I Helsingör ligger bland annat Kronoborgs Slott där Shakespeares Hamlet äger rum. Från Köpenhamns Centralstation hittar du även tåg till Odense som ligger väster om huvudstaden på ön Fyn. Den kända danska författaren H C Andersen kommer från Odense och här hittar du därför HC Andersen-museet som är ett mycket populärt besöksmål.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera resultaten för att hitta det bästa flyget från Bagdad till Köpenhamn för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg från Bagdad till Köpenhamn så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Köpenhamn från Bagdad. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg från Bagdad till Köpenhamn. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.