Billiga flyg från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Information om flyg från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon

Hitta information om flyglängd, direktflyg och flygplatser för flyg från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon

Snabbast flygtid

1t 25m

Direktflyg

Varje dag
Det snabbaste flyget från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon tar 1t 25m
Direktflyg avgår från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon dagligen.

Hitta billiga flygbiljetter från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon

Du kan sluta leta! Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo för att ge dig information du behöver för att hitta de billigaste flygen för din resa.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon?

Januari. Den billigaste tiden på året att flyga till Lyon från Barcelona-El Prat flygplats är under januari. Den dyraste månaden är augusti.

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon?

60 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon är omkring 60 dagar före avgång

Hur många flyg avgår i genomsnitt från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon ​​per dag?

3 flyg avgår varje vecka från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon från och med september 2023. Den mest populära avgångstiden för denna rutt är 11:00, där 37 % av flygen dagen avgår mitt på dagen.

Hur många flyg avgår i genomsnitt från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon ​​per vecka?

25 flyg avgår varje vecka från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon från och med september 2023. Den mest populära avgångsdagen för denna sträcka är måndag, med 24 % av flygen per vecka som avgår denna dag.

 • Hur långt är det från Barcelona-El Prat till Lyon-Saint Exupéry med flyg?

  Avståndet mellan Barcelona-El Prat och Lyon-Saint Exupéry är ungefär 542,9 km.

 • När uppdaterade momondo senast priserna för flyg från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon-Saint Exupéry flygplats?

  Priserna för flyg från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon-Saint Exupéry flygplats uppdateras dagligen.

 • Hur gammal måste man vara för att flyga från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon-Saint Exupéry flygplats?

  Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon-Saint Exupéry flygplats

 • Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Lyon-Saint Exupéry flygplats?

  De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Lyon-Saint Exupéry flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Lyon-Saint Exupéry flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Flyg som påminner om rutten Barcelona-El Prat flygplats till Lyon

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Barcelona-El Prat flygplats till Lyon

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande från Barcelona till Lyon?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Lyon från Barcelona när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Lyon, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg från Barcelona till Lyon ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg till Lyon från Barcelona med denna policy.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg från Barcelona till Lyon?

När du söker efter flyg från Barcelona till Lyon hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg från Barcelona till Lyon ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Lyon från Barcelona. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Lyon

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.