Boka flyg med Batik Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Batik Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Batik Air

Billigaste rutten

427 kr

Mest populära rutten

CGK till DPS

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

3t 40m
Den billigaste rutten som Batik Air flyger avgår från Sorong Jefman till Manokwari Rendani ​​för 427 kr
Att flyga från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Denpasar Bali Ngurah Rai ​​är för närvarande den mest populära rutten med Batik Air
Den snabbaste flygsträckan med Batik Air tar 0t 50m från Jakarta (HLP) till Bandar Lampung (TKG)
Den längsta flygrutten med Batik Air ligger på 3t 40m från Jakarta (CGK) till Labuan Bajo (LBJ)

Omdömen för Batik Air

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Batik Air

Nej, Batik Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Batik Air kan du boka ett flyg från Banda Aceh Blang Bintang, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Garuda Indonesia istället.

Jakarta Soekarno Hatta Intl, Denpasar Bali Ngurah Rai och Surabaja Juanda är de mest populära flygplatserna som Batik Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Batik Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Batik Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Batik Air på +6221 633 8345 eller besöka deras webbplats på batikair.com.

Om du vill flyga inrikes med Batik Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Jakarta Halim Perdana Kusuma till Bandar Lampung Radin Inten II för 934 kr. Detta billiga flyg med Batik Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Batik Air är det billigaste alternativet att flyga från Sorong Jefman till Manokwari Rendani med 0 stopp för 427 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 1 341 kr per biljett är att flyga från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Kuala Lumpur Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Batik Air.


Batik Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Batik Air
fre 6/24