Boka flyg med Blue Air

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Omdömen för Blue Air

6,4
OkejBaserat på 90 verifierade omdömen
6,1Mat
6,5Gå ombord
6,9Besättning
6,2Comfort
5,8Underhållning


Information om att flyga med Blue Air

Vad har Blue Air för lojalitetsprogram?

För resenärer på Blue Airs flyg erbjuder flygbolaget programmet Blue Benefits. Det är en form av prenumeration där du genom en fast årlig kostnad får tillgång till rabatterade priser på Blue Airs olika tjänster. Det handlar därför inte om att samla poäng, men som frekvent resenär gynnas du ändå av att registrera dig för Blue Benefits. Programmet har tre kategorier – Together, Family och Friends. I kategorin Together får du och en valfri medresenärer rabatt på era flygbiljetter och ert incheckade bagage när ni bokar Blue Air. Kategorin Family utökar dessa förmåner till dig själv och tre medresenärer. I den tredje och sista kategorin Friends får hela åtta medresenärer samt du själv rabatt på flygbiljetten och det incheckade bagaget.

Hur mycket bagage kan jag ha med mig på Blue Air?

Alla Blue Airs flyg är indelade i olika prisklasser. Dessa avgör mängden bagage som ingår i din biljett. När du bokar Blue Air ges du alternativen Economy och BlueBiz, som är flygbolagets premiumsegment. I BlueBiz ingår ett handbagage, och du får även ha med dig ett handbagage om du har köpt tilläggstjänsten Priority Boarding. För resenärer i Economy som inte har köpt till Priority Boarding ingår en personlig artikel. Den personliga artikeln kan vara en liten ryggsäck, handväska, datorväska eller liknande. Handbagaget får förvaras på bagagehyllan ovanför ditt säte. Den personliga artikeln får däremot bara förvaras under sätet framför dig. Om du vill resa med en eller flera incheckade väskor kan du köpa till dessa, och som mest får du köpa till fyra incheckade väskor. Priset per väska är alltid lägre om du köper till väskan online än om du gör det på flygplatsen.

Kan jag flyga med husdjur på Blue Air?

Husdjur är tillåtna på nästan alla Blue Airs flyg. De enda undantagen är flyg till och från Köln, flyg till Storbritannien och flyg från flygplatsen Luton i London. På flyg till och från Irland är husdjur inte tillåtna i bagageutrymmet utan bara i flygkabinen. För att lägga till ett husdjur på din Blue Air-bokning måste du kontakta flygbolaget på förhand. Djur som tillsammans med sin bur inte väger mer än 6 kg är tillåtna att resa med dig i flygkabinen. Husdjur som väger mellan 6 kg och 32 kg är tillåtna att resa i flygplanets bagageutrymme. Du får ha med dig två husdjur på din resa, men bara ett av dem får resa med dig i flygkabinen. Om ditt husdjur reser med dig i flygkabinen måste det under hela resan befinna sig i sin bur under sätet framför dig.

Hur ser jag flygstatusen för Blue Air?

Du kan kontrollera flygstatusen för Blue Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Blue Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Blue Air på +40 374 281 841 eller besöka deras webbplats på blueairweb.com.

Vilka är storleksgränserna för bagage ombord på Blue Air?

Blue Air kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x40x20 cm för handbagage, 40x30x20 cm för personliga väskor och 100x80x30 cm för incheckade väskor.


Blue Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Blue Air
tis 11/28

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.