Boka flyg med NAM Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om NAM Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för NAM Air

Billigaste rutten

548 kr

Mest populära rutten

CGK till DPS

Kortaste flighten

1t 15m

Längsta flygningen

16t 00m
Den billigaste rutten som NAM Air flyger avgår från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Denpasar Bali Ngurah Rai ​​för 548 kr
Att flyga från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Denpasar Bali Ngurah Rai ​​är för närvarande den mest populära rutten med NAM Air
Den snabbaste flygsträckan med NAM Air tar 1t 15m från Pangkalanbuun (PKN) till Jakarta (CGK)
Den längsta flygrutten med NAM Air ligger på 16t 00m från Batam (BTH) till Denpasar (DPS)

Omdömen för NAM Air

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med NAM Air

Semarang Achmad Yani, Pangkalanbuun och Jakarta Soekarno Hatta Intl är de mest populära flygplatserna som NAM Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för NAM Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för NAM Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa NAM Air på 021-292 79 777 eller besöka deras webbplats på flynamair.com.

Om du vill flyga inrikes med NAM Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Batam Hang Nadim för 1 046 kr. Detta billiga flyg med NAM Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med NAM Air är det billigaste alternativet att flyga från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Denpasar Bali Ngurah Rai med 0 stopp för 548 kr.


NAM Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för NAM Air
fre 6/24