Boka flyg med TAG Airlines

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om TAG Airlines

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för TAG Airlines

Billigaste rutten

563 kr

Mest populära rutten

FRS till GUA

Kortaste flighten

0t 40m

Längsta flygningen

1t 20m
Den billigaste rutten som TAG Airlines flyger avgår från Guatemala City La Aurora till Retalhuleu Base Aerea Del Sur ​​för 563 kr
Att flyga från Flores Santa Elena till Guatemala City La Aurora ​​är för närvarande den mest populära rutten med TAG Airlines
Den snabbaste flygsträckan med TAG Airlines tar 0t 40m från San Pedro Sula (SAP) till Coxen Hole (RTB)
Den längsta flygrutten med TAG Airlines ligger på 1t 20m från Guatemala City (GUA) till Tuxtla Gutiérrez (TGZ)

Omdömen för TAG Airlines

8,0
Mycket braBaserat på 1 verifierat omdöme
6,0Comfort
8,0Övergripande
8,0Besättning
6,0Mat
8,0Gå ombord
4,0Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med TAG Airlines

Nej, TAG Airlines flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med TAG Airlines kan du boka ett flyg från Cancún, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med VivaAerobus istället.

Flores Santa Elena, Puerto Barrios och Guatemala City La Aurora är de mest populära flygplatserna som TAG Airlines frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för TAG Airlines genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för TAG Airlines i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa TAG Airlines på +502 2380 9494 eller besöka deras webbplats på tag.com.gt.

Om du vill flyga inrikes med TAG Airlines är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Guatemala City La Aurora till Retalhuleu Base Aerea Del Sur för 819 kr. Detta billiga flyg med TAG Airlines innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med TAG Airlines är det billigaste alternativet att flyga från Guatemala City La Aurora till Retalhuleu Base Aerea Del Sur med 0 stopp för 563 kr.


TAG Airlines - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för TAG Airlines
fre 7/1