Hyrbilar från Hire Automotive Group i Fez

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Hire Automotive Group i Fez

Fez, Marocko
7 jul — 14 jul
Samma avlämingsplats
Fez, Marocko
tors 7/7
12:00
tors 14/7
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilskontor för Hire Automotive Group i Fez

Nedan kan du hitta information om alla Hire Automotive Group-hyrbilsfirmor i Fez, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
4 platser

Information om Hire Automotive Group biluthyrning i Fez

Hire Automotive Group vill se till att deras kunder och personal i området kring Fez känner sig trygga under COVID-19. Som ett resultat har Hire Automotive Group antagit strikta förbättrade rengöringsmetoder på sina hyrbilskontor i Fez. Dessa säkerhetsåtgärder inkluderar desinficering av områden med hög beröring så som dörrhandtag, ratt och instrumentbräda.

För närvarande har Hire Automotive Group 1 kontor på Fez Fès-Saïss flygplats:
Fez Saiss Airport.

Överväg att hyra bilar av typen Mini från Hire Automotive Group om du behöver en hyrbil i Fez under juli. När du hyr bilar av typen Mini i juli kan du förvänta dig att priserna i genomsnitt ligger på 189 kr per dag och så lågt som 170 kr per dag. Tänk på att det också finns andra typer av hyrbilar tillgängliga från Hire Automotive Group - även om biltypen Mini är den mest populära bland våra användare under denna tid på året.

Fez Saiss Airport är det mest populära biluthyrningskontoret för Hire Automotive Group bland 4 kontor som de har i Fez. Enligt våra användardata från de senaste 12 månaderna hyrde 88 % av de som sökte efter hyrbilar från Hire Automotive Group sitt fordon från kontoret på Fez Saiss Airport.