Billiga flyg från Mariehamn till Helsingfors

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Mariehamn till Helsingfors

Hur lång tid tar det att flyga från Mariehamn till Helsingfors, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

0t 55m

Direkt flyg

mån, tis, ons, fre, lör och sön

Flygplatser i Helsingfors

1 flygplats
Det snabbaste flyget från Mariehamn till Helsingfors tar 0t 55m
Direktflyg avgår från Mariehamn till Helsingfors på måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag och söndag. Det enda flygbolag som erbjuder direktflyg är Finnair.
Det finns 1 flygplats nära Helsingfors: Helsingfors Helsinki-Vantaa (HEL)

Hitta billiga flygbiljetter från Mariehamn till Helsingfors

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Mariehamn till Helsingfors?

maj. Den billigaste tiden på året att flyga till Helsingfors från Mariehamn är maj. Den dyraste är september

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Mariehamn till Helsingfors?

fredag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis fredag. Den dyraste är vanligtvis onsdag

När är det billigast att flyga från Mariehamn till Helsingfors?

på kvällen. Flyg från Mariehamn till Helsingfors är cirka 19% dyrare på morgonen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Helsingfors från Mariehamn?

Norra. Finnair och Norra är de mest populära flygbolagen från Mariehamn till Helsingfors

De bästa flygbolagen som flyger från Mariehamn till Helsingfors

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Mariehamn till Helsingfors ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
NorraPrisFrån 947 krGratis avbokningBetyg
8,1
Sök efter flyg med Norra
FinnairPrisFrån 1 284 krGratis avbokningBetyg
7,7
7,8

Gå ombord

7,5

Comfort

8,1

Besättning

7,1

Underhållning

6,9

Mat

Omdömen

1 / 4

Ingen mat och TV

Sök efter flyg med Finnair
  • Flyg med Finnair från Mariehamn till Helsingfors

    Finnair är ett av de mest populära flygbolagen som flyger från Mariehamn till Helsingfors och flyger i genomsnitt 3 flyg/vecka för denna rutt. Ett bra flygerbjudande från Finnair för Mariehamn till Helsingfors börjar från 121 kr tur och retur, och upp till ett genomsnittspris på 165 kr. Våra användare har betygsatt Finnair med 7,7/10.


  • Hur långt är det från Mariehamn till Helsingfors Helsinki-Vantaa med flyg?

    Avståndet mellan Mariehamn och Helsingfors Helsinki-Vantaa är ungefär 276,4 km.


För att resa från Mariehamn till Helsingfors med flyg hittar du flera flygrutter att välja mellan. Flyg från Mariehamn avgår från Mariehamn Airport och landar på Helsingfors Helsinki Vantaa Airport. Det finns både direktflyg mellan flygplatser i Mariehamn och Helsingfors samt även andra flygrutter som mellanlandar längs vägen. Direktflyg från Mariehamn till Helsingfors Helsinki Vantaa Airport trafikeras av Finnair. Andra flygbolag som har turer med en mellanlandning på vägen är bland annat air Leap, Finnair och Norwegian. Med air Leap kan du flyga från Mariehamn till Arlanda flygplats i Stockholm. Från Arlanda hittar du sedan direktflyg till Helsingfors med Norwegian och Finnair. Ett annat alternativ är att flyga från Mariehamn till Stockholm Arlanda med air Leap och sedan byta till SAS som har ett direktflyg till Helsingfors från Arlanda.

När du flyger från Mariehamn flyger du från Mariehamn Airport som ligger mitt på Åland. Flygplatsen är belägen rakt norr om Mariehamns centrum och du kan ta dig ut till flygplatsen med buss eller bil. Från centrala Mariehamn hittar du busslinje 1 mot Eckerö som tar dig ut till flygplatsens busstation. Du kan även ta taxi eller köra ut till flygplatsen vilket endast är en kort bilresa. För att ta dig från centrala Mariehamn till Mariehamn Airport kör du norrut längs med Flygfältsvägen och Österleden. Flygplatsen har hyrbilsfirmor där du kan lämna tillbaka en eventuell hyrbil. Du hittar också långtidsparkering på flygplatsen. När du landar i Helsingfors landar du på Helsingfors Helsinki Vantaa Airport. Flygplatsen ligger rakt norr om centrala Helsingfors och för att ta dig in till centrum kan du välja mellan tåg, buss eller bil. Ett av de snabbaste alternativen för att ta sig in till centrum är med flygplanståget som går från flygplatsens tågstation in till Helsingfors Central. Du hittar även en smidig flygbuss som går direkt från flygplatsen in till centrum. För ett billigare alternativ kan du ta lokalbussens linje 615 vilket tar lite längre tid då busslinjen gör flera stopp under vägen in till Helsingfors. Allra snabbast är att ta taxi eller bil. Med bil kör du söderut längs med väg E12 mot Helsingfors centrum.

Mariehamn är en liten flygplats och den enda flygplatsen på Åland. Därför hittar du direktflyg från just denna flygplats både till Stockholm och Helsingfors, vilket gör att du har flera rutter att välja på för att ta dig till Helsingfors. Inne på flygplatsen hittar du bekvämligheter som gratis wifi, café, lounge och bankomat. När du landar i Helsingfors landar du på Helsingfors Helsinki Vantaa Airport som är den största i Finland. Här har du fördelen av att kunna välja på ett stort antal rutter då många flygbolag använder denna flygplats som en hubb. Vantaa Airport har ett stort antal bekvämligheter som bland annat valutaväxling, bankomater, Tax Free-shopping, restauranger och barer. Du hittar även lekplatser för barn samt hotell och lounger där du kan vila upp dig innan du fortsätter din resa.


Från Helsingfors kan du enkelt ta dig till flera närliggande städer och orter. En populär destination, framförallt under sommarmånaderna, är ön Pihlajasaari som ligger utanför staden. För att ta dig hit tar du färjans JT-linje från Helsingfors hamn. En annan destination som nås av färja är det historiska sjöfortet Soumenlinna som byggdes under 1700-talet. Färjeturen tar inte lång tid från Helsingfors hamn och det är då HSL-färjan som tar dig till Soumenlinna. För en medeltida destination är staden Porvoo att rekommendera med sina historiska byggnader. För att ta dig hit från Helsingfors tar du tåget mot Kotka från Helsinki Central.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera resultaten för att hitta det bästa flyget från Mariehamn till Helsingfors för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar från Mariehamn till Helsingfors på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget mellan Mariehamn och Helsingfors genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Helsingfors från Mariehamn på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.