Billiga flyg från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tis 12/12
tis 19/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn

Hitta information om flyglängd, direktflyg och flygplatser för flyg från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn

Direktflyg

Inga
Det finns inga direktflyg från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn. Det finns inga populära flygrutter från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn.

Hitta billiga flygbiljetter från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn

Du kan sluta leta! Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo för att ge dig information du behöver för att hitta de billigaste flygen för din resa.

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn?

November. Den billigaste tiden på året att flyga till Köpenhamn från Milano-Malpensa flygplats är under november. Den dyraste månaden är juli.

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Köpenhamn från Milano-Malpensa flygplats?

easyJet. Scandinavian Airlines och easyJet är de mest populära flygbolagen från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn?

52 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn är omkring 52 dagar före avgång

Hur många flyg avgår i genomsnitt från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn ​​per dag?

5 flyg avgår varje vecka från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn från och med december 2023. Den mest populära avgångstiden för denna rutt är 10:00, där 65 % av flygen dagen avgår mitt på dagen.

Hur många flyg avgår i genomsnitt från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn ​​per vecka?

35 flyg avgår varje vecka från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn från och med december 2023. Den mest populära avgångsdagen för denna sträcka är fredag, med 31 % av flygen per vecka som avgår denna dag.

De bästa flygbolagen som flyger från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn ​​med momondo
Flygbolag
Betyg
Gratis avbokning
Pris
easyJetPrisFrån 504 krGratis avbokningBetyg
6,9
686 omdömen
Sök efter flyg med easyJet
Scandinavian AirlinesPrisFrån 891 krGratis avbokningBetyg
7,2
458 omdömen
Sök efter flyg med Scandinavian Airlines
 • Flyg med Scandinavian Airlines från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn

  Scandinavian Airlines flyger från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn ​​omkring 13 times per vecka, med 458 momondo users som betygsätter flygbolaget med 7,2/10. Det billigaste erbjudandet för Scandinavian Airlines från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn ​​under de senaste 72 timmarna låg på 85 kr tur och retur, vilket är mycket lägre än den genomsnittliga flygpriskostnaden på 145 kr för flyg med Scandinavian Airlines på denna rutt.

 • Flyg med easyJet från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn

  Ett annat populärt alternativ för flyg från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn ​​är easyJet (6,9/10, 686 ratings). easyJet flyger från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn ​​runt 4 times per vecka, med erbjudanden från 48 kr tur och retur och ett genomsnittspris som stiger till cirka 111 kr.


 • Hur långt är det från Milano-Malpensa till Köpenhamn Kastrup med flyg?

  Fågelvägen från Milano-Malpensa till Köpenhamn Kastrup är 1149,1 km.

 • När uppdaterade momondo senast priserna för flyg från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn Kastrup flygplats?

  Priserna för flyg från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn Kastrup flygplats uppdaterades senast idag.

 • Hur gammal måste man vara för att flyga från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn Kastrup flygplats?

  Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn Kastrup flygplats

 • Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Köpenhamn Kastrup flygplats?

  De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Köpenhamn Kastrup flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Köpenhamn Kastrup flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Flyg som påminner om rutten Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Milano-Malpensa flygplats till Köpenhamn

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande från Milano till Köpenhamn?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg från Milano till Köpenhamn ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Köpenhamn ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg från Milano till Köpenhamn ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg från Milano till Köpenhamn ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg från Milano till Köpenhamn?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Köpenhamn från Milano.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg från Milano till Köpenhamn ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Köpenhamn erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Köpenhamn från Milano och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Köpenhamn

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.