Boka flyg med Air Belgium

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air Belgium

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Belgium

Billigaste rutten

5 180 kr

Mest populära rutten

CUR till BRU

Kortaste flighten

9t 20m

Längsta flygningen

12t 30m
Den billigaste rutten som Air Belgium flyger avgår från Bryssel södra Charleroi till Pointe-à-Pitre Le Raizet ​​för 5 180 kr
Att flyga från Willemstad Hato till Bryssel ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Belgium
Den snabbaste flygsträckan med Air Belgium tar 9t 20m från Willemstad (CUR) till Bryssel (BRU)
Den längsta flygrutten med Air Belgium ligger på 12t 30m från Punta Cana (PUJ) till Bryssel (BRU)

Omdömen för Air Belgium

9,3
UtmärktBaserat på 3 verifierade omdömen
8,6Underhållning
9,3Övergripande
9,3Gå ombord
8,6Mat
9,3Besättning
8,6Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Belgium

Nej, Air Belgium flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Belgium kan du boka ett flyg från Bryssel, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Canada istället.

Bryssel, Fort-de-France Martinique Aimé Césaires internationella och Johannesburg OR Tambo är de mest populära flygplatserna som Air Belgium frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Belgium genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Belgium i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Belgium på +32 (0)2 2006234 eller besöka deras webbplats på airbelgium.com.

Med 0 stopp och ett pris på 4 926 kr per biljett är att flyga från Bryssel till Johannesburg OR Tambo det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Belgium. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Belgium var att flyga från Bryssel södra Charleroi till Pointe-à-Pitre Le Raizet. Detta är ett enkelflyg för 5 180 kr och innefattar 1 stopp.

Air Belgium kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x35x25 cm för handbagage, 40x30x15 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Populära destinationer med Air Belgium

Hitta flyg med Air Belgium till dessa populära städer

Air Belgium - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Belgium
fre 6/24