Boka flyg med Buddha Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Buddha Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Buddha Air

Billigaste rutten

924 kr

Mest populära rutten

BWA till KTM

Kortaste flighten

0t 20m

Längsta flygningen

21t 05m
Den billigaste rutten som Buddha Air flyger avgår från Bharatpur till Pokhara ​​för 924 kr
Att flyga från Siddharthanagar Bhairawa till Katmandu Tribhuvan ​​är för närvarande den mest populära rutten med Buddha Air
Den snabbaste flygsträckan med Buddha Air tar 0t 20m från Bharatpur (BHR) till Pokhara (PKR)
Den längsta flygrutten med Buddha Air ligger på 21t 05m från Bharatpur (BHR) till Siddharthanagar (BWA)

Omdömen för Buddha Air

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Buddha Air

Nej, Buddha Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Buddha Air kan du boka ett flyg från Dhangarhi, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Novair istället.

Pokhara, Katmandu Tribhuvan och Bharatpur är de mest populära flygplatserna som Buddha Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Buddha Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Buddha Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Buddha Air på +977 1 5542494 eller besöka deras webbplats på buddhaair.com.

Om du vill flyga inrikes med Buddha Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Simara till Katmandu Tribhuvan för 1 056 kr. Detta billiga flyg med Buddha Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Buddha Air är det billigaste alternativet att flyga från Bharatpur till Pokhara med 0 stopp för 924 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 3 676 kr per biljett är att flyga från Katmandu Tribhuvan till Varanasi det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Buddha Air. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Buddha Air var att flyga från Katmandu Tribhuvan till Varanasi. Detta är ett enkelflyg för 1 960 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för Buddha Air

Hitta flyg med Buddha Air till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Buddha Air

Hitta flyg med Buddha Air till dessa populära städer

Buddha Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Buddha Air
fre 6/24