Boka flyg med Chair

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 3/7
sön 10/7

Snabba fakta om Chair

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Chair

Billigaste rutten

676 kr

Mest populära rutten

ZRH till PMI

Kortaste flighten

1t 50m

Längsta flygningen

5t 10m
Den billigaste rutten som Chair flyger avgår från Zürichs internationella till Ibiza ​​för 676 kr
Att flyga från Zürichs internationella till Palma de Mallorca ​​är för närvarande den mest populära rutten med Chair
Den snabbaste flygsträckan med Chair tar 1t 50m från Zürich (ZRH) till Skopje (SKP)
Den längsta flygrutten med Chair ligger på 5t 10m från Marsa Alam (RMF) till Zürich (ZRH)

Omdömen för Chair

10,0
UtmärktBaserat på 2 verifierade omdömen
10,0Gå ombord
10,0Besättning
10,0Underhållning
10,0Övergripande
7,9Mat
10,0Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Chair

Det finns tyvärr inget speciellt lojalitetsprogram knutet till flygbolaget när du vill boka biljett med Germania Flug. Däremot kan passagerare köpa till något som flygbolaget kallar "Comfort fare" vilket innebär mer bekvämligheter för ett högre biljettpris. Det innebär att du kan boka om Germania Flugs flygningar med kort varsel om hinder skulle uppstå. Du kan också få tillbaka dina pengar om du skulle behöva avboka resan helt. Det ingår också en platsreservation i denna biljett och möjligheten att ta med bagage upp till 32 kg. Det kan vara värt att betala lite mer för att få alla dessa förmåner, särskilt om du reser i arbetet.

När du väljer Germania Flugs flygningar behöver du tänka på att det finns en gräns för hur mycket incheckat bagage du kan ta med. Små barn under två år får endast ta med 10 kg och vuxna måste följa en övre gräns på 23 kg. Förutom dessa bagagetyper kan också en barnvagn eller liknande till barnen checkas in. Om du önskar att ta med mer bagage än så behöver du betala en extra avgift. Reglerna för handbagage är en maxvikt på 8 kg och måtten är 55x40x20 cm. Det är också viktigt att förvara vätskor i handbagaget i specifika påsar och att inte ha större behållare än en deciliter.

Det går bra att ta med husdjur på Germania Flugs flygningar om du har en hund eller katt. Dock är det viktigt att tänka på att maxvikten för djur och bur får vara 6 kg och att de ska transporteras i en lämplig transportbur eller väska. Buren ska vara ordentligt stängd och djuret ska ha tillgång till vatten och mat. Av säkerhetsskäl ska buren placeras nedanför vid ditt säte och inte uppe på ett annat säte. Det går inte att boka en extra flygstol för ditt djur. Tänk på att ta med alla nödvändiga dokument, såsom vaccinationsbevis och hälsointyg.

Nej, Chair flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Chair kan du boka ett flyg från Zürichs internationella, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Corendon Airlines istället.

Pristina, Zürichs internationella och Skopje är de mest populära flygplatserna som Chair frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Chair genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Chair i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Chair på +41 44 577 61 02 eller besöka deras webbplats på chair.ch.

Med 0 stopp och ett pris på 1 342 kr per biljett är att flyga från Zürichs internationella till Palma de Mallorca det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Chair. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Chair var att flyga från Zürichs internationella till Ibiza. Detta är ett enkelflyg för 676 kr och innefattar 0 stopp.

Chair kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x40x20 cm för handbagage, 40x30x15 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Chair - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Chair
tis 6/28