Boka flyg med HOP!

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Omdömen för HOP!

7,1
BraBaserat på 63 verifierade omdömen
6,4Underhållning
7,0Comfort
7,7Besättning
6,8Mat
7,4Gå ombord


Information om att flyga med HOP!

Vad har Hop för lojalitetsprogram?

Hop är del av lojalitetsprogrammet Flying Blue. Om du är medlem i Flying Blue får du poäng varje gång du reser med något av Hops flyg. Poängen kan du använda för att betala din flygbiljett nästa gång du bokar Hop. Eftersom flera flygbolag deltar i detta program har du ökade valmöjligheter när det kommer till flygdestinationer. Lojalitetsprogrammet Flying Blue samarbetar med flera globala företag inom segmenten biluthyrning och hotell. Dina poäng går därför att använda även hos Flying Blues samarbetspartners. Du kan bland annat betala för hotellnätter med dina poäng. Som ett tredje alternativ kan du med dina poäng köpa exempelvis hemelektronik, parfym eller smycken direkt på Flying Blues onlinebutik. Flyger du tillräckligt mycket med Hop uppgraderas ditt medlemskap i Flying Blue. Du ges då förmåner så som gratis extrabagage, företräde i incheckningskön och tillgång till flygplatslounger.

Hur mycket bagage kan jag ha med mig på Hop?

På alla Hops flyg, oavsett din biljetts prisklass, ingår ett handbagage och en personlig artikel. Den sammanlagda vikten av ditt handbagage får i Economy Class inte överstiga 12 kg medan det i Premium Economy och Business Class inte får överstiga 18 kg. Den väska du har med dig som handbagage kan du placera på bagagehyllan ovanför ditt säte. Den personliga artikeln, som till exempel kan vara en mindre ryggsäck, måste förvaras under sätet framför dig. Du får inte ha din personliga artikel på bagagehyllan. Om du reser i Economy Class ingår i din biljett en incheckad väska på upp till 23 kg. I Economy Premium har du två väskor på 23 kg vardera och i Business Class två väskor på 32 kg vardera. Du kan alltid köpa till extra bagage. Hop ger dig en rabatt om du gör köpet online istället för att betala vid incheckningsdisken.

Kan jag flyga med husdjur på Hop?

Husdjur är tillåtna på Hops flyg. Om husdjuret, tillsammans med sin bur, inte väger mer än 8 kg kan det resa tillsammans med dig i flygkabinen. Under flygningen måste ditt husdjur befinna sig i sin bur och buren måste förvaras under sätet framför dig. Det enda undantaget till denna regeln är certifierade servicehundar. Dessa måste inte befinna sig i någon bur, men måste under hela flygningen sitta mellan dina fötter och bära sele. Husdjur som väger mer än 8 kg kan resa som incheckat bagage. Du checkar då in ditt husdjur tillsammans med sin bur vid Hops incheckningsdisk. Vissa hundraser som Hop kategoriserar som kamphundar är inte tillåtna att resa med flygbolaget.

Hur ser jag flygstatusen för HOP!?

Du kan kontrollera flygstatusen för HOP! genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för HOP! i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa HOP! på +33 (0)1 72 95 33 33 eller besöka deras webbplats på hop.com.

Vilka är storleksgränserna för bagage ombord på HOP!?

HOP! kräver att ditt bagage är inom följande mått: 55x35x25 cm för handbagage, 40x30x15 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


HOP! - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för HOP!
fre. 9/29

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.