Boka flyg med I Fly

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 31/5
ons 7/6

Omdömen för I Fly

8,4
UtomordentligtBaserat på 2 verifierade omdömen
9,0Besättning
9,0Comfort
8,0Underhållning
6,0Mat
9,0Gå ombord


Information om att flyga med I Fly

Flygbolaget har inget lojalitetsprogram för tillfället. Du har dock fortfarande möjlighet att få tillgång till en business lounge på flygplatsen mot en tilläggskostnad på din i-fly-reservation. På samma sätt kan du även lägga till extra bagage, välja sittplats och få rabatt på vissa flyg om du gör din bokning online.

I-flys generella bagageregler beror på vilken typ av biljett du bokar. Om du bokar i-fly i ekonomiklass har du möjlighet att checka in en väska som väger upp till 20 kg. Utöver ditt incheckade bagage får du ta med dig ett fem kilo tungt kabinbagage. Eventuell rullstol räknas inte in i viktgränsen om du har behov av en sådan. Reser du i business class får du utan kostnad ta med upp till 30 kg incheckat bagage och 10 kg kabinbagage. Observera att i-fly, precis som andra flygbolag, har regler för vad du får och inte får packa ner i incheckat bagage respektive handbagage.


I Fly - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för I Fly
fre 5/26

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.