Boka flyg med I Fly

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Omdömen för I Fly

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med I Fly

Flygbolaget har inget lojalitetsprogram för tillfället. Du har dock fortfarande möjlighet att få tillgång till en business lounge på flygplatsen mot en tilläggskostnad på din i-fly-reservation. På samma sätt kan du även lägga till extra bagage, välja sittplats och få rabatt på vissa flyg om du gör din bokning online.

I-flys generella bagageregler beror på vilken typ av biljett du bokar. Om du bokar i-fly i ekonomiklass har du möjlighet att checka in en väska som väger upp till 20 kg. Utöver ditt incheckade bagage får du ta med dig ett fem kilo tungt kabinbagage. Eventuell rullstol räknas inte in i viktgränsen om du har behov av en sådan. Reser du i business class får du utan kostnad ta med upp till 30 kg incheckat bagage och 10 kg kabinbagage. Observera att i-fly, precis som andra flygbolag, har regler för vad du får och inte får packa ner i incheckat bagage respektive handbagage.

Det går bra att ta med ditt husdjur ombord på ditt i-fly-flyg mot att du har all dokumentation i ordning och att du betalar en tilläggskostnad för bagageövervikt. De dokument du behöver ha för att få ta med ditt husdjur är veterinärpass och hälsointyg samt eventuella andra intyg som kan krävas på slutdestinationen eller vid eventuell mellanlandning. På flygplansmodellen A319 får djur som tillsammans med sin transportbur väger över åtta 8 kg inte resa. Reglerna för husdjur ombord på flyget ser olika ut beroende på vikt. Den angivna vikten räknas med husdjuret plus dess bur. Om ditt husdjur tillsammans med sin transportbur väger under åtta kg så får buren inte vara större än 55x40x20 cm. Om vikten är över 8 kg får summan av burens tre mått inte överstiga 203 cm. Oavsett vikt ska burarna ha vattentät botten om de ska vara godkända på ditt i-fly-flyg.

Du kan kontrollera flygstatusen för I Fly genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för I Fly i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa I Fly på +7 495 363 63 68 eller besöka deras webbplats på iflyltd.ru.


I Fly - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för I Fly
fre 7/1