Boka flyg med Lion Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Lion Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Lion Air

Billigaste rutten

305 kr

Mest populära rutten

SUB till DPS

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

1t 50m
Den billigaste rutten som Lion Air flyger avgår från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Tanjung Pandan Bulutumbang ​​för 305 kr
Att flyga från Surabaja Juanda till Denpasar Bali Ngurah Rai ​​är för närvarande den mest populära rutten med Lion Air
Den snabbaste flygsträckan med Lion Air tar 0t 50m från Jakarta (CGK) till Bandar Lampung (TKG)
Den längsta flygrutten med Lion Air ligger på 1t 50m från Denpasar (DPS) till Jakarta (CGK)

Omdömen för Lion Air

10,0
UtmärktBaserat på 2 verifierade omdömen
10,0Gå ombord
2,0Underhållning
10,0Besättning
2,0Comfort
2,0Mat
10,0Övergripande

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Lion Air

Nej, Lion Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Lion Air kan du boka ett flyg från Guangzhou Baiyun, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Hainan Airlines istället.

Makassar Sultan Hanuddin, Jakarta Soekarno Hatta Intl och Medan Kuala Namu Intl är de mest populära flygplatserna som Lion Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Lion Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Lion Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Lion Air på +6221 6379 8000 eller besöka deras webbplats på lionair.co.id.

Om du vill flyga inrikes med Lion Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Tanjung Pandan Bulutumbang för 691 kr. Detta billiga flyg med Lion Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Lion Air är det billigaste alternativet att flyga från Jakarta Soekarno Hatta Intl till Tanjung Pandan Bulutumbang med 0 stopp för 305 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 802 kr per biljett är att flyga från Medan Kuala Namu Intl till Penang Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Lion Air.


Lion Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Lion Air
fre 6/24