Boka flyg med Air Burkina

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air Burkina

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Burkina

Billigaste rutten

680 kr

Mest populära rutten

ABJ till ACC

Kortaste flighten

0t 45m

Längsta flygningen

4t 40m
Den billigaste rutten som Air Burkina flyger avgår från Ouagadougou till Bobo Dioulasso Borgo ​​för 680 kr
Att flyga från Abidjan F Houphouet Boigny till Accra Kotoka ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Burkina
Den snabbaste flygsträckan med Air Burkina tar 0t 45m från Lomé (LFW) till Cotonou (COO)
Den längsta flygrutten med Air Burkina ligger på 4t 40m från Abidjan (ABJ) till Bobo Dioulasso (BOY)

Omdömen för Air Burkina

6,0
OkejBaserat på 2 verifierade omdömen
6,0Besättning
6,0Gå ombord
4,0Mat
4,0Underhållning
6,0Övergripande
6,0Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Burkina

Nej, Air Burkina flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Burkina kan du boka ett flyg från Niamey, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Côte d’Ivoire istället.

Bobo Dioulasso Borgo, Abidjan F Houphouet Boigny och Ouagadougou är de mest populära flygplatserna som Air Burkina frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Burkina genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Burkina i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Burkina på +226 50 49 23 43 eller besöka deras webbplats på air-burkina.com.

Om du vill flyga inrikes med Air Burkina är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Ouagadougou till Bobo Dioulasso Borgo för 1 259 kr. Detta billiga flyg med Air Burkina innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Burkina är det billigaste alternativet att flyga från Ouagadougou till Bobo Dioulasso Borgo med 0 stopp för 680 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 3 656 kr per biljett är att flyga från Abidjan F Houphouet Boigny till Accra Kotoka det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Burkina. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Burkina var att flyga från Lome till Cotonou. Detta är ett enkelflyg för 1 625 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för Air Burkina

Hitta flyg med Air Burkina till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Air Burkina

Hitta flyg med Air Burkina till dessa populära städer

Air Burkina - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Burkina
fre 6/24