Boka flyg med Air India Express

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air India Express

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air India Express

Billigaste rutten

762 kr

Mest populära rutten

BOM till DXB

Kortaste flighten

1t 35m

Längsta flygningen

5t 40m
Den billigaste rutten som Air India Express flyger avgår från Mangalore Bajpe till Bombay Chhatrapati Shivaji Intl ​​för 762 kr
Att flyga från Bombay Chhatrapati Shivaji Intl till Dubai Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air India Express
Den snabbaste flygsträckan med Air India Express tar 1t 35m från Mangalore (IXE) till Bombay (BOM)
Den längsta flygrutten med Air India Express ligger på 5t 40m från Hyderabad (HYD) till Muskat (MCT)

Omdömen för Air India Express

7,9
BraBaserat på 1 verifierat omdöme
1,9Gå ombord
7,9Mat
7,9Övergripande
1,9Underhållning
7,9Comfort
7,9Besättning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air India Express

Nej, Air India Express flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air India Express kan du boka ett flyg från Kuwait Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Iran Air istället.

Mangalore Bajpe, Calicut Kozhikode och Thiruvananthapuram är de mest populära flygplatserna som Air India Express frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air India Express genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air India Express i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air India Express på +91 4424301930 eller besöka deras webbplats på airindiaexpress.in.

Om du vill flyga inrikes med Air India Express är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Bombay Chhatrapati Shivaji Intl till Mangalore Bajpe för 1 209 kr. Detta billiga flyg med Air India Express innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air India Express är det billigaste alternativet att flyga från Mangalore Bajpe till Bombay Chhatrapati Shivaji Intl med 0 stopp för 762 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 2 163 kr per biljett är att flyga från Bombay Chhatrapati Shivaji Intl till Dubai Intl det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air India Express. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air India Express var att flyga från Dubai Intl till Bombay Chhatrapati Shivaji Intl. Detta är ett enkelflyg för 884 kr och innefattar 0 stopp.


Air India Express - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air India Express
fre 6/24