Boka flyg med Bamboo Airways

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om Bamboo Airways

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Bamboo Airways

Billigaste rutten

214 kr

Mest populära rutten

SGN till SIN

Kortaste flighten

1t 00m

Längsta flygningen

2t 10m
Den billigaste rutten som Bamboo Airways flyger avgår från Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella till Da Nang ​​för 214 kr
Att flyga från Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella till Singapore Changi ​​är för närvarande den mest populära rutten med Bamboo Airways
Den snabbaste flygsträckan med Bamboo Airways tar 1t 00m från Nha Trang (CXR) till Ho Chi Minh-staden (SGN)
Den längsta flygrutten med Bamboo Airways ligger på 2t 10m från Ho Chi Minh-staden (SGN) till Singapore (SIN)

Omdömen för Bamboo Airways

9,0
UtmärktBaserat på 2 verifierade omdömen
10,0Gå ombord
9,0Underhållning
9,0Mat
9,0Övergripande
10,0Besättning
9,0Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Bamboo Airways

Nej, Bamboo Airways flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Bamboo Airways kan du boka ett flyg från Frankfurt, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Canada istället.

Hanoi Noi Bai internationella, Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella och Nha Trang Cam Ranh är de mest populära flygplatserna som Bamboo Airways frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Bamboo Airways genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Bamboo Airways i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Bamboo Airways på +84 024 3233 3233 eller besöka deras webbplats på bambooairways.com.

Om du vill flyga inrikes med Bamboo Airways är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Da Nang till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella för 499 kr. Detta billiga flyg med Bamboo Airways innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Bamboo Airways är det billigaste alternativet att flyga från Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella till Da Nang med 0 stopp för 214 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 866 kr per biljett är att flyga från Singapore Changi till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Bamboo Airways. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Bamboo Airways var att flyga från Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella till Singapore Changi. Detta är ett enkelflyg för 448 kr och innefattar 0 stopp.

Bamboo Airways kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x36x23 cm för handbagage, 40x30x10 cm för personliga väskor och 203 cm för incheckade väskor.


Bamboo Airways - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Bamboo Airways
fre 7/1