Boka flyg med Bamboo Airways

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Snabba fakta om Bamboo Airways

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Bamboo Airways

Billigaste rutten

313 kr

Mest populära rutten

HAN till BKK

Kortaste flighten

0t 55m

Längsta flygningen

2t 30m
Den billigaste rutten som Bamboo Airways flyger avgår från Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella till Phu Quoc Internationell ​​för 313 kr
Att flyga från Hanoi Noi Bai internationella till Bangkok Suvarnabhumi ​​är för närvarande den mest populära rutten med Bamboo Airways
Den snabbaste flygsträckan med Bamboo Airways tar 0t 55m från Dalat (DLI) till Ho Chi Minh-staden (SGN)
Den längsta flygrutten med Bamboo Airways ligger på 2t 30m från Singapore (SIN) till Ho Chi Minh-staden (SGN)

Omdömen för Bamboo Airways

7,5
BraBaserat på 20 verifierade omdömen
7,7Mat
7,0Comfort
5,1Underhållning
8,0Gå ombord
7,6Besättning


Information om att flyga med Bamboo Airways

Har Bamboo Airways några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, Bamboo Airways flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Bamboo Airways kan du boka ett flyg från Frankfurt, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Canada istället.

Vilka är de främsta flygplatserna som Bamboo Airways flyger till och från?

Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella, Hanoi Noi Bai internationella och Da Nang är de mest populära flygplatserna som Bamboo Airways frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för Bamboo Airways?

Du kan kontrollera flygstatusen för Bamboo Airways genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Bamboo Airways i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Bamboo Airways på +84 024 3233 3233 eller besöka deras webbplats på bambooairways.com.

Vilket är det billigaste inrikesflyget med Bamboo Airways?

Om du vill flyga inrikes med Bamboo Airways är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Phu Quoc Internationell till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella för 626 kr. Detta billiga flyg med Bamboo Airways innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Bamboo Airways är det billigaste alternativet att flyga från Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella till Phu Quoc Internationell med 0 stopp för 313 kr.

Vilket är det billigaste internationella flyget med Bamboo Airways?

Med 0 stopp och ett pris på 994 kr per biljett är att flyga från Bangkok Suvarnabhumi till Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Bamboo Airways. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Bamboo Airways var att flyga från Ho Chi Minh-staden Tan Son Nhat internationella till Singapore Changi. Detta är ett enkelflyg för 536 kr och innefattar 0 stopp.

Vilka är storleksgränserna för bagage ombord på Bamboo Airways?

Bamboo Airways kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x36x23 cm för handbagage, 40x30x10 cm för personliga väskor och 203 cm för incheckade väskor.


Bamboo Airways - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Bamboo Airways
fre. 9/22

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.