Boka flyg med Air Seychelles

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air Seychelles

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Seychelles

Billigaste rutten

1 280 kr

Mest populära rutten

SEZ till MRU

Kortaste flighten

0t 20m

Längsta flygningen

20t 15m
Den billigaste rutten som Air Seychelles flyger avgår från Grand'Anse Praslin Praslin Island till Victoria Seychelles Intl ​​för 1 280 kr
Att flyga från Victoria Seychelles Intl till Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Seychelles
Den snabbaste flygsträckan med Air Seychelles tar 0t 20m från Grand'Anse Praslin (PRI) till Victoria (SEZ)
Den längsta flygrutten med Air Seychelles ligger på 20t 15m från Johannesburg (JNB) till Port Louis (MRU)

Omdömen för Air Seychelles

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Seychelles

Nej, Air Seychelles flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Seychelles kan du boka ett flyg från Tel Aviv Ben Gurion Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Pegasus Airlines istället.

Victoria Seychelles Intl, Grand'Anse Praslin Praslin Island och Johannesburg OR Tambo är de mest populära flygplatserna som Air Seychelles frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Seychelles genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Seychelles i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Seychelles på +248 4391 000 eller besöka deras webbplats på airseychelles.com.

Om du vill flyga inrikes med Air Seychelles är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Victoria Seychelles Intl till Grand'Anse Praslin Praslin Island för 1 747 kr. Detta billiga flyg med Air Seychelles innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Seychelles är det billigaste alternativet att flyga från Grand'Anse Praslin Praslin Island till Victoria Seychelles Intl med 0 stopp för 1 280 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 3 280 kr per biljett är att flyga från Victoria Seychelles Intl till Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Seychelles. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Seychelles var att flyga från Victoria Seychelles Intl till Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolams internationella. Detta är ett enkelflyg för 1 991 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för Air Seychelles

Hitta flyg med Air Seychelles till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Air Seychelles

Hitta flyg med Air Seychelles till dessa populära städer

Air Seychelles - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Seychelles
fre 6/24