Boka flyg med Air Tanzania

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Air Tanzania

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Tanzania

Billigaste rutten

325 kr

Mest populära rutten

DAR till ZNZ

Kortaste flighten

0t 30m

Längsta flygningen

24t 40m
Den billigaste rutten som Air Tanzania flyger avgår från Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl till Zanzibar Kisauni ​​för 325 kr
Att flyga från Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl till Zanzibar Kisauni ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Tanzania
Den snabbaste flygsträckan med Air Tanzania tar 0t 30m från Dar es-Salaam (DAR) till Zanzibar (ZNZ)
Den längsta flygrutten med Air Tanzania ligger på 24t 40m från Mwanza (MWZ) till Arusha (JRO)

Omdömen för Air Tanzania

8,0
Mycket braBaserat på 4 verifierade omdömen
10,0Övergripande
8,0Besättning
7,0Underhållning
8,0Gå ombord
6,0Mat
8,0Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Tanzania

Nej, Air Tanzania flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Tanzania kan du boka ett flyg från Bombay Chhatrapati Shivaji Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Ethiopian Air istället.

Arusha Kilimanjaro, Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl och Mbeya är de mest populära flygplatserna som Air Tanzania frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Tanzania genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Tanzania i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Tanzania på +255 0800110045 eller besöka deras webbplats på airtanzania.com.

Om du vill flyga inrikes med Air Tanzania är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl till Zanzibar Kisauni för 559 kr. Detta billiga flyg med Air Tanzania innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Tanzania är det billigaste alternativet att flyga från Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl till Zanzibar Kisauni med 0 stopp för 325 kr.


Air Tanzania - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Tanzania
fre 6/24