Boka flyg med Air Vanuatu

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 5/7
tis 12/7

Snabba fakta om Air Vanuatu

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air Vanuatu

Billigaste rutten

1 120 kr

Mest populära rutten

VLI till SYD

Kortaste flighten

0t 50m

Längsta flygningen

28t 25m
Den billigaste rutten som Air Vanuatu flyger avgår från Port Vila Bauerfield till Noumea Tontouta ​​för 1 120 kr
Att flyga från Port Vila Bauerfield till Sydney Kingsford Smith ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air Vanuatu
Den snabbaste flygsträckan med Air Vanuatu tar 0t 50m från Port Vila (VLI) till Luganville (SON)
Den längsta flygrutten med Air Vanuatu ligger på 28t 25m från Nadi (NAN) till Sydney (SYD)

Omdömen för Air Vanuatu

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Air Vanuatu

Nej, Air Vanuatu flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Air Vanuatu kan du boka ett flyg från Honiara, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Solomon Airlines istället.

Luganville Santo-Pekoa Intl, Port Vila Bauerfield och Sydney Kingsford Smith är de mest populära flygplatserna som Air Vanuatu frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air Vanuatu genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air Vanuatu i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air Vanuatu på +678 1300 780 737 eller besöka deras webbplats på airvanuatu.com.

Om du vill flyga inrikes med Air Vanuatu är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Port Vila Bauerfield till Tanna för 1 742 kr. Detta billiga flyg med Air Vanuatu innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air Vanuatu är det billigaste alternativet att flyga från Port Vila Bauerfield till Luganville Santo-Pekoa Intl med 0 stopp för 1 232 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 2 271 kr per biljett är att flyga från Noumea Tontouta till Port Vila Bauerfield det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Air Vanuatu. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Air Vanuatu var att flyga från Port Vila Bauerfield till Noumea Tontouta. Detta är ett enkelflyg för 1 120 kr och innefattar 0 stopp.


De mest populära flygplatserna för Air Vanuatu

Hitta flyg med Air Vanuatu till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Air Vanuatu - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air Vanuatu
fre 7/1