Boka flyg med Avianca

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 28/6
tis 5/7

Snabba fakta om Avianca

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Avianca

Billigaste rutten

1 402 kr

Mest populära rutten

SAL till LAX

Kortaste flighten

0t 30m

Längsta flygningen

17t 25m
Den billigaste rutten som Avianca flyger avgår från San Salvador Comalapa Intl. till Miami Intl ​​för 1 402 kr
Att flyga från San Salvador Comalapa Intl. till Los Angeles Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Avianca
Den snabbaste flygsträckan med Avianca tar 0t 30m från Katmandu (KTM) till Lukla (LUA)
Den längsta flygrutten med Avianca ligger på 17t 25m från Miami (MIA) till San Salvador (SAL)

Omdömen för Avianca

7,3
BraBaserat på 40 verifierade omdömen
7,5Övergripande
6,8Mat
7,6Gå ombord
7,9Comfort
8,0Besättning
7,0Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Avianca

Nej, Avianca flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Avianca kan du boka ett flyg från Miami Intl, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Spirit Airlines istället.

San Salvador Comalapa Intl., Managua Augusto C Sandino och Miami Intl är de mest populära flygplatserna som Avianca frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Avianca genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Avianca i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Avianca på +57 18000 953 434 eller besöka deras webbplats på avianca.com.

Om du vill flyga inrikes med Avianca är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Katmandu Tribhuvan till Lukla Tenzing-Hillary för 3 859 kr. Detta billiga flyg med Avianca innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Avianca är det billigaste alternativet att flyga från Katmandu Tribhuvan till Lukla Tenzing-Hillary med 0 stopp för 1 909 kr.

Med 1 stopp och ett pris på 2 123 kr per biljett är att flyga från Miami Intl till San Salvador Comalapa Intl. det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Avianca. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Avianca var att flyga från San Salvador Comalapa Intl. till Miami Intl. Detta är ett enkelflyg för 1 402 kr och innefattar 1 stopp.


De mest populära flygplatserna för Avianca

Hitta flyg med Avianca till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Avianca

Hitta flyg med Avianca till dessa populära städer

Avianca - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Avianca
fre 6/24