Boka flyg med Iberia Express

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 30/6
tors 7/7

Snabba fakta om Iberia Express

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Iberia Express

Billigaste rutten

192 kr

Mest populära rutten

SVQ till MAD

Kortaste flighten

1t 05m

Längsta flygningen

3t 05m
Den billigaste rutten som Iberia Express flyger avgår från Sevilla-San Pablo till Madrid-Barajas ​​för 192 kr
Att flyga från Sevilla-San Pablo till Madrid-Barajas ​​är för närvarande den mest populära rutten med Iberia Express
Den snabbaste flygsträckan med Iberia Express tar 1t 05m från Sevilla (SVQ) till Madrid (MAD)
Den längsta flygrutten med Iberia Express ligger på 3t 05m från Berlin (BER) till Madrid (MAD)

Omdömen för Iberia Express

7,8
BraBaserat på 12 verifierade omdömen
6,8Comfort
7,8Besättning
6,7Mat
7,8Övergripande
7,8Gå ombord
6,7Underhållning

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Iberia Express

Nej, Iberia Express flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Iberia Express kan du boka ett flyg från Köpenhamn Kastrup, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Norwegian Air International istället.

Madrid-Barajas, Las Palmas de Gran Canaria och Palma de Mallorca är de mest populära flygplatserna som Iberia Express frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Iberia Express genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Iberia Express i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Iberia Express på +34 91 389 43 75 eller besöka deras webbplats på iberiaexpress.com.

Om du vill flyga inrikes med Iberia Express är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Madrid-Barajas till Sevilla-San Pablo för 486 kr. Detta billiga flyg med Iberia Express innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Iberia Express är det billigaste alternativet att flyga från Sevilla-San Pablo till Madrid-Barajas med 0 stopp för 192 kr.

Med 0 stopp och ett pris på 729 kr per biljett är att flyga från Toulouse Blagnac till Madrid-Barajas det billigaste alternativet för internationella tur- och returflyg med Iberia Express. Det billigaste internationella flygalternativet vi kunde hitta med Iberia Express var att flyga från Madrid-Barajas till Paris Charles de Gaulle. Detta är ett enkelflyg för 455 kr och innefattar 0 stopp.

Iberia Express kräver att ditt bagage är inom följande mått: 56x45x25 cm för handbagage, 40x30x15 cm för personliga väskor och 158 cm för incheckade väskor.


Iberia Express - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Iberia Express
sön 6/26