Boka flyg med Precision Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Snabba fakta om Precision Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Precision Air

Billigaste rutten

203 kr

Mest populära rutten

DAR till ZNZ

Kortaste flighten

0t 30m

Längsta flygningen

19t 25m
Den billigaste rutten som Precision Air flyger avgår från Zanzibar Kisauni till Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl ​​för 203 kr
Att flyga från Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl till Zanzibar Kisauni ​​är för närvarande den mest populära rutten med Precision Air
Den snabbaste flygsträckan med Precision Air tar 0t 30m från Zanzibar (ZNZ) till Dar es-Salaam (DAR)
Den längsta flygrutten med Precision Air ligger på 19t 25m från Arusha (JRO) till Zanzibar (ZNZ)

Omdömen för Precision Air

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Precision Air

Nej, Precision Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Precision Air kan du boka ett flyg från Bukoba, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Air Tanzania istället.

Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl, Arusha Kilimanjaro och Zanzibar Kisauni är de mest populära flygplatserna som Precision Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Precision Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Precision Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Precision Air på +255 22 2191000 eller besöka deras webbplats på precisionairtz.com.

Om du vill flyga inrikes med Precision Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl till Zanzibar Kisauni för 477 kr. Detta billiga flyg med Precision Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Precision Air är det billigaste alternativet att flyga från Zanzibar Kisauni till Dar es-Salaam Dar Es Salaam Intl med 0 stopp för 203 kr.


De mest populära flygplatserna för Precision Air

Hitta flyg med Precision Air till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Populära destinationer med Precision Air

Hitta flyg med Precision Air till dessa populära städer

Precision Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Precision Air
fre 6/24