Hyrbilar på Chania Souda flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Chania Souda flygplats? Sök här!

Chania, Grekland - Souda (CHQ)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Chania, Grekland - Souda (CHQ)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Chania Souda flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Chania Souda flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Chania Souda flygplats?

Hyrbilar av modellerna Peugeot 208 och Toyota Aygo på Chania Souda flygplats är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Peugeot 208 på Chania Souda flygplats kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 498 kr/dag och priser så låga som 309 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Toyota Aygo kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 462 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 323 kr/dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Souda flygplats?

Den mest populära biltypen att hyra på Souda flygplats är enligt våra uppgifter Ekonomi. Under det senaste året valde 67 % av de användare som sökte efter en hyrbil på Souda flygplats att hyra en bil i klassen Ekonomi. Peugeot 208 och Nissan Micra är de två mest populära bilmodellerna i klassen Ekonomi. Om du är intresserad av att hyra någon av dessa bilmodeller kan du överväga att boka din hyrbil på AbbyCar Car Rentals, viken är det mest populära hyrbilsfirman som erbjuder bilar i klassen Ekonomi. Det lägsta priset per dag för att hyra fordon i klassen Ekonomi från AbbyCar Car Rentals ligger på 393 kr.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Souda flygplats?

Den bästa tiden att boka en hyrbil är 14 dagar före din planerade ankomst till Souda flygplats. När du bokar din hyrbil 14 dagar i förväg, kan du förvänta dig att priserna ligger runt 228 kr/dag. Veckodagen kan också påverka priserna på hyrbilar. Till exempel ligger de genomsnittliga helgpriserna på Souda flygplats omkring 410 kr/dag och genomsnittet på veckodagar på 308 kr/dag. Om du ännu inte har bokat din resa är den bästa tiden på året att hyra en bil på Souda flygplats under december, när priserna i genomsnitt ligger på 163 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Chania Souda flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Chania Souda flygplats
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

197 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

229 kr/dag

(15 jun - 21 jun)
Mercedes-Benz A-Class
Chevrolet Spark
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

208 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Chevrolet Spark
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

276 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

331 kr/dag

(17 jun - 24 jun)
Mercedes-Benz GLA
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

415 kr/dag

(17 jun - 24 jun)
Volkswagen T-ROC
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

387 kr/dag

(21 jun - 28 jun)
Renault Captur
Volkswagen Multivan
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

775 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Volkswagen Multivan
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

433 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Volkswagen T-ROC

Erbjudanden på hyrbilar i Chania Souda flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Chania Souda flygplats

Biltyp: Liten

95 kr - 584 kr

Alla biltyper

95 kr - 737 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Chania Souda flygplats är 247 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Chania Souda flygplats är november. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 95 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Chania Souda flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chania Souda flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Chania Souda flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Chania Souda flygplats är 354 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Chania Souda flygplats är april. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 264 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 15% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Chania Souda flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chania Souda flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Chania Souda flygplats är 541 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Chania Souda flygplats är september. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 327 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 44% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Chania Souda flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chania Souda flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Chania Souda flygplats är 326 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Chania Souda flygplats är april. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 191 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Chania Souda flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chania Souda flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Chania Souda flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Chania Souda flygplats är 473 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Chania Souda flygplats är april. Då är priset 19% lägre än under resten året och ligger på bara 384 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Chania Souda flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Chania Souda flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Chania Souda flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

195 kr/dag

(15 jun - 21 jun)
Volkswagen up!
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

197 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Mini Hatch
Chevrolet Spark
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

208 kr/dag

(27 jun - 4 jul)
Chevrolet Spark

Hyrbilsleverantörer i Chania Souda flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Chania Souda flygplats
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0
Översikt

Renlighet

4,6

Comfort

4,6

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

4,6

Bäst

4,6

AbbyCar Car Rentals

2 platser

Ace

1 plats

ADDCAR RENTAL

1 plats

Advance Car And Truck Rental

1 plats

AeroDrive

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Chania

Nedan visas de mest populära hotellen i Chania

Hyr bil i andra städer i Grekland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i regioner som Chania, Rhodos och Thessaloníki i Grekland

Börja planera din resa till Chania Souda flygplats


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Chania Souda flygplats. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Chania Souda flygplats. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.