Hitta billiga flyg till Groznyj

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 6/6
tis 13/6

Trender för flygresor till Groznyj

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Groznyj och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Groznyj?


Vanliga frågor om att flyga till Groznyj

Hur lång tid det tar att flyga till Groznyj från Sverige beror helt på vilken flygplats man flyger från, med vilket bolag, och hur många mellanlandningar som görs på flygningen. Från Arlanda (ARN) kan man ta en flight med endast ett stopp, då tar resan strax under 9 och 13 timmar beroende på hur lång mellanlandningen är.

Det finns inga svenska flygplatser som har flygningar som går direkt till Groznyjs flygplats, Groznyj. Däremot kan man ta sig till staden via flighter med en eller flera mellanlandningar. Flyger man till exempel från Arlanda med Pegasus Airlines så kan man ta sig till Groznyj med endast en mellanlandning på Sabiha Gökcen-flygplatsen i Istanbul. Sök på momondo för att hitta bra flygerbjudanden som tar dig till Groznyj.


Visumkrav för att besöka Groznyj

Groznyj och Tjetjenien är en del av Ryssland och därmed är de ryska visumregler som gäller. Svenska medborgare behöver visum för att kunna besöka Ryssland. Dessutom krävs det att man har ett utresevisum som anger tidpunkten för din utresa ur landet. Turistvisum kan inte förlängas och att överskrida den tillåtna vistelsetiden kan medföra stränga straff i form av böter och utvisning ur landet. Stannar man längre än sju dagar i landet skall man registrera sitt visum hos de lokala myndigheterna. Bor man på hotell brukar detta ingå i servicen, bor man däremot privat måste man ombesörja detta själv. Skall man besöka Tjetjenien och Groznyj krävs ett extra tillstånd som utfärdas av Rysslands inrikesministerium. Kontrollera också ditt pass giltighetstid innan du reser. Det måste vara giltigt i 6 månader efter resedatumet, annars kan du förbjudas inträde i landet.


Börja planera din resa till Groznyj


De bästa sakerna att se och göra i Groznyj

Inget besök i Groznyj är komplett utan ett besök vid Akhmad Kadyrov-moskén som även går under smeknamnet Tjetjeniens hjärta. Moskén är döpt efter Tjetjeniens första president och är en av de största i Ryssland. Vill man lära sig mer om Tjetjeniens historia och kultur bör man besöka Nationalmuseet som ligger mitt i stadens centrum. Museet är inte speciellt stort men väl värt ett besök för alla som besöker Groznyj. Staden stoltserar även med än väldigt unik park, The Flower Park, som dekoreras av vackra blomsterarrangemang och härliga grönområden. Parken utgör en riktig oas mitt i storstaden och är perfekt att dra sig tillbaka till för att koppla av. Vill du få en bra överblick över Groznyj bör du besöka dess utsiktsplats som ger dig fantastiska panoramavyer över hela staden. Är man shoppingsugen kan man besöka stadens stora shoppingcentrum Grand Park som har ett stort utbud av butiker - både lokala och internationellt kända sådana. I shoppingcentret finns det även bio, lekland och en rad olika restauranger. Vill man ta del av den lokala matkulturen kan man avnjuta goda middagar på de välrenommerade restaurangerna Esperanto och Kupol.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Groznyj.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Groznyj.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.