Flyg till Groznyj

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Groznyj

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Groznyj från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Groznyj

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Groznyj

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Groznyj (GRV)

Vanligtvis är flyg till Groznyj från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Groznyj, vilket i genomsnitt kostar 3 239 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN GROZNYJ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember35% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Groznyj kostar i genomsnitt bara 2 092 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL GROZNYJ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember20% dyrareDet kostar omkring 3 874 kr för flyg till Groznyj från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL GROZNYJ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni666% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Groznyj från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Groznyj?

Hur lång tid det tar att flyga till Groznyj från Sverige beror helt på vilken flygplats man flyger från, med vilket bolag, och hur många mellanlandningar som görs på flygningen. Från Arlanda (ARN) kan man ta en flight med endast ett stopp, då tar resan strax under 9 och 13 timmar beroende på hur lång mellanlandningen är.

Det finns inga svenska flygplatser som har flygningar som går direkt till Groznyjs flygplats, Groznyj. Däremot kan man ta sig till staden via flighter med en eller flera mellanlandningar. Flyger man till exempel från Arlanda med Pegasus Airlines så kan man ta sig till Groznyj med endast en mellanlandning på Sabiha Gökcen-flygplatsen i Istanbul. Sök på momondo för att hitta bra flygerbjudanden som tar dig till Groznyj.

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Groznyj för 601 kr/person, vilket är 88 % billigare än för genomsnittsflyget till Groznyj. För att hitta de billigaste priserna till Groznyj från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Den billigaste månaden att flyga till Groznyj från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 908 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Groznyj under maj, är det även billigt att resa från Sverige i april. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 3 098 kr.

Den bästa tiden att boka ett flyg till Groznyj från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 3 521 kr.

Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Groznyj från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 3 711 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 4 727 kr från Sverige till Groznyj.

Det är billigast att flyga på kvällen från Sverige till Groznyj då du kan hitta flygpriser för så lite som 3 412 kr. Att flyga till Groznyj på kvällen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Groznyj är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 5 449 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Magas flygplats eller Vladikavkaz flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Groznyj.

Magas flygplats har ett genomsnittspris på 2 088 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Groznyj. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Vilka bolag flyger till Groznyj?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Groznyj

Vilka bolag flyger till Groznyj?

När det gäller flyg från Sverige till Groznyj bokar de flesta av momondos användare med populära flygbolag som Pegasus Airlines och Aeroflot. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Aeroflot till Groznyj

Aeroflot är ett populärt val för användare som reser till Groznyj. De flyger 8 flyg i veckan till Groznyj, oftast från Sankt Petersburg Pulkovo. Biljettpriserna för Aeroflot beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 2 558 kr (från Göteborg Landvetter). Bland 66 omdömen har momondos användare betygsatt Aeroflot med ett genomsnittligt betyg på 6,9/10.


Flygplatser nära Groznyj

Nedan hittar du alla flygplatser i Groznyj tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till centrum från Groznyj flygplats?

Det enklaste sättet att ta sig från Groznyjs flygplats, Tjetjenien är att ta en taxi. Var dock uppmärksam på att du anlitar ett av de officiella och seriösa taxibolagen. Om du är tveksam kan du be om hjälp vid någon av de servicediskarna som finns inne i terminalen för att hitta rätt. Använd dig inte av någon av de illegala svarttaxis som ofta står precis utanför terminalens utgångar. Det är inte bara dyrt utan kan också vara farligt. Naturligtvis går det också bra att hyra en bil om man så skulle vilja, det går till och med att hyra en bil med tillhörande chaufför om man känner sig mer bekväm med detta.


Visumkrav för att besöka Groznyj

Groznyj och Tjetjenien är en del av Ryssland och därmed är de ryska visumregler som gäller. Svenska medborgare behöver visum för att kunna besöka Ryssland. Dessutom krävs det att man har ett utresevisum som anger tidpunkten för din utresa ur landet. Turistvisum kan inte förlängas och att överskrida den tillåtna vistelsetiden kan medföra stränga straff i form av böter och utvisning ur landet. Stannar man längre än sju dagar i landet skall man registrera sitt visum hos de lokala myndigheterna. Bor man på hotell brukar detta ingå i servicen, bor man däremot privat måste man ombesörja detta själv. Skall man besöka Tjetjenien och Groznyj krävs ett extra tillstånd som utfärdas av Rysslands inrikesministerium. Kontrollera också ditt pass giltighetstid innan du reser. Det måste vara giltigt i 6 månader efter resedatumet, annars kan du förbjudas inträde i landet.


Börja planera din resa till Groznyj


De bästa sakerna att se och göra i Groznyj

Inget besök i Groznyj är komplett utan ett besök vid Akhmad Kadyrov-moskén som även går under smeknamnet Tjetjeniens hjärta. Moskén är döpt efter Tjetjeniens första president och är en av de största i Ryssland. Vill man lära sig mer om Tjetjeniens historia och kultur bör man besöka Nationalmuseet som ligger mitt i stadens centrum. Museet är inte speciellt stort men väl värt ett besök för alla som besöker Groznyj. Staden stoltserar även med än väldigt unik park, The Flower Park, som dekoreras av vackra blomsterarrangemang och härliga grönområden. Parken utgör en riktig oas mitt i storstaden och är perfekt att dra sig tillbaka till för att koppla av. Vill du få en bra överblick över Groznyj bör du besöka dess utsiktsplats som ger dig fantastiska panoramavyer över hela staden. Är man shoppingsugen kan man besöka stadens stora shoppingcentrum Grand Park som har ett stort utbud av butiker - både lokala och internationellt kända sådana. I shoppingcentret finns det även bio, lekland och en rad olika restauranger. Vill man ta del av den lokala matkulturen kan man avnjuta goda middagar på de välrenommerade restaurangerna Esperanto och Kupol.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Groznyj.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Groznyj.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Groznyj. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Groznyj. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.