Flyg till Krasnodar

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

När är den bästa tiden att flyga till Krasnodar?

Att flyga till Krasnodar International Airport från Stockholm Arlanda tar minst åtta timmar med ett byte. Flyger man från Göteborg Landvetter till Krasnodar International Airport tar det minst 12 timmar och två byten, och från Malmö Sturup flygplats tar det ungefär lika lång tid som från Göteborg att anlända till Krasnodar International Airport.

Tyvärr går det inga direktflyg till Krasnodar International Airport från svenska flygplatser. Flyger man från Stockholm Arlanda kan man hitta flygerbjudanden med bara en mellanlandning i Istanbul innan man når Krasnodar. Flyger man från andra flygplatser i Sverige är det svårare att hitta flygerbjudanden till Krasnodar med bara ett byte. Flyg från Göteborg Landvetter mellanlandar först oftast i en annan europeisk stad innan du flyger vidare mot till exempel Moskva och till slut Krasnodar. Bor man i södra Sverige och vill till exempel flyga från Malmö Sturup flygplats mellanlandar man oftast först i Stockholm och sedan Istanbul innan flyget når slutdestinationen Krasnodar. Bor man i Skåne kan man också ta sig över Öresundsbron och i stället flyga från Kastrup i Köpenhamn. Från Kastrup går det sedan flyg till Krasnodar med bara en mellanlandning i Istanbul.

2 597 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Krasnodar på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Stockholm och är 75 % billigare än de flesta andra flyg till Krasnodar. För att hitta det billigaste priset till Krasnodar från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

augusti är generellt den billigaste månaden att flyga till Krasnodar från Sverige med priser runt 2 958 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Krasnodar i augusti är mars ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Krasnodar under mars ligger i genomsnitt på 3 038 kr.

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Krasnodar är en onsdag. Resenärer som väljer att resa till Krasnodar på en onsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 3 607 kr. Flyg från Sverige till Krasnodar en tisdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 4 288 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Krasnodar från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 290 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 3 998 kr.

Gelendzik flygplats eller Anapa flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Krasnodar.

Med ett genomsnittspris på 10 253 kr per person, är Anapa flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Krasnodar. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Vilka bolag flyger till Krasnodar?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Krasnodar

Vilka bolag flyger till Krasnodar?

Pegasus Airlines, Aeroflot, Austrian Airlines och KLM är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Krasnodar enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Krasnodar med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Flygplatser nära Krasnodar

Nedan hittar du alla flygplatser i Krasnodar tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Krasnodars flygplats till centrum?

Krasnodar flygplats (KRR), även känd som Pashkovsky Airport, är bland de mest trafikerade flygplatserna i Ryssland. Det finns över 20 olika flygbolag som erbjuder flyg till europeiska och asiatiska destinationer, och det finns flera alternativ att ta sig till centrum från Krasnodars flygplats. Busslinje sju kör från flygplatsen till järnvägsstationen Krasnodar II. Det passerar också genom stadens centrum och stannar vid följande stationer: Severnaya, Krasnaya och biografen Aurora. Den så kallade Trolleybus linje sju kör från flygplatsen till järnvägsstationen Krasnodar I. Det finns även en minibusslinje, nummer 30, som kör från flygplatsen till kraftverket TETS, gatan Stavropolskaya och den kooperativa marknaden. Om du vill ha en bekvämare resa och inte gillar att använda kollektivtrafik, överväg att ta en taxi. Du hittar officiella flygplatstaxi på första våningen i inrikeshallen. Det rekommenderas att boka en taxi via telefon och kontrollera priset innan resan.


Visumkrav för att besöka Krasnodar

Krasnodar ligger i Ryssland och för att resa dit som svensk medborgare krävs både pass och visum. Passet måste vara giltigt i minst sex månader efter att ditt visum har löpt ut. Det är viktigt att inte stanna i landet utöver sin visumperiod då det till exempel kan leda till ett inreseförbud i framtiden.


Börja planera din resa till Krasnodar


De bästa sakerna att se och göra i Krasnodar

Krasnodar har smeknamnet Lilla Paris i Ryssland eftersom gatorna kantas av kaféer och butiker. Liksom Paris är staden elegant, men det finns bara några saker du kan göra i Krasnodar. Detta bör dock inte hindra dig från att utforska staden. Börja med den röda gatan som är den äldsta och vackraste gatan i staden Krasnodar. Det är kantat av kaféer, restauranger, statyer, butiker och barer. Den bästa tiden att besöka den röda gatan är under helgerna eftersom det inte finns någon trafik. Om du gillar naturen är den soliga ön Solnechnyy Ostrov värt ett besök. Du kan antingen gå runt i parken och njuta av landskapet eller hyra en cykel och utforska hela parken själv. Om du är med familj och barn kan du ta dem till barnattraktionerna och nöjesparkerna. Karuseller finns också på den soliga ön och det finns även mat och dryck att köpa. Vill du vara kvar utomhus kan du besöka Chistyakovskiy Grove Park. Det finns gott om träd och ekorrar där, och du kan faktiskt mata dem från händerna. Förbered några jordnötter och bröd och ta med det. Chistyakovskiy Grove Park är din flykt från den bullriga och trånga staden.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Krasnodar när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Krasnodar, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Krasnodar.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Krasnodar genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Krasnodar. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.