Flyg till Rostov-na-Donu

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

När är den bästa tiden att flyga till Rostov-na-Donu?

De flygningar som finns tillgängliga mellan Sverige och Rostov-na-Donu kräver minst en mellanlandning. Från Stockholm till Platov International Airport, Rostov-na-Donu, går det som snabbast att flyga på lite mindre än åtta timmar. Flyger du från Göteborg får du i stället räkna med att det kommer ta ungefär sju timmar. Från Malmö kommer det som snabbast ta dig ca 12 timmar att flyga till Rostov-na-Donu.

Det finns tyvärr inte några flygerbjudanden som går direkt mellan Sverige och Rostov-na-Donu, Ryssland. Du kommer i stället att behöva göra minst en mellanlandning på vägen. Ska du flyga från Stockholm? Då kan du bland annat åka med Turkish Airlines. Du flyger då först från Stockholm till Istanbul. Från Istanbul fortsätter du sedan till Rostov-na-Donu. Om du i stället ska flyga från Göteborg är ett alternativ att åka med en kombination av Wizz Air och Air Serbia. Du flyger då först från Göteborg till Belgrad med Wizz Air. Från Belgrad fortsätter du sedan till Rostov-na-Donu med Air Serbia. Ska du flyga från Malmö? Också då kan du åka med Turkish Airlines. Du inleder då din resa med att flyga från Malmö till Stockholm. Från Stockholm fortsätter du sedan till Istanbul, och från Istanbul till Rostov-na-Donu.

Den billigaste månaden att flyga till Rostov-na-Donu från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 098 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Rostov-na-Donu under maj, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 3 376 kr.

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Rostov-na-Donu ungefär 57 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 3 900 kr.Vilka bolag flyger till Rostov-na-Donu?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Rostov-na-Donu

Vilka bolag flyger till Rostov-na-Donu?

För flygresor till Rostov-na-Donu från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Aeroflot, Turkish Airlines eller Belavia. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Flygplatser nära Rostov-na-Donu

Nedan hittar du alla flygplatser i Rostov-na-Donu tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala Rostov-na-Donu från Platov International Airport?

Det finns olika sätt att ta sig från Platov International Airport in till centrala Rostov-na-Donu på. Du kan till exempel åka buss. Buss №700 går mellan flygplatsen och centrala Rostov-na-Donu medan №800 går mellan flygplatsen och Novocherkassk. Du kan också åka taxi eller hyra bil. Du finner taxi- och biluthyrningsdisken vid flygplatsens entré på den första våningen.


Visumkrav för att besöka Rostov-na-Donu

Svenska medborgare behöver visum för att kunna besöka Ryssland och Rostov-na-Donu. För besök till vissa delar av Ryssland går det att ansöka om ett så kallat e-visum på nätet medan du för resor till andra delar av landet måste ansöka om ditt visum på den ryska ambassaden i Stockholm. Om du försöker besöka Ryssland utan ett giltigt visum kan du få böter och inreseförbud. För att kunna få ett visum till Ryssland krävs det också att ditt pass är giltigt i minst sex månader från och med din hemkomst från Ryssland. Det måste dessutom ha minst två tomma sidor.


Börja planera din resa till Rostov-na-Donu


De bästa sakerna att se och göra i Rostov-na-Donu

Det finns gott om saker att se och göra i Rostov-na-Donu. Ett av de ställen i staden som är värt ett besök är Pushkin Street. Längs med denna gata finner du tusentals träd och blommor samt flera restauranger, minnesmärken och statyer. Det är den största gatan i Rostov-na-Donu och är som gjord för turister. Ett annat ställe i staden som är värt ett besök är Don River Lookout. Här kan du ta en promenad längs med floden samtidigt som du här finner flera restauranger, statyer, fontäner och souveniraffärer. Detta är också centrum för nattlivet i Rostov-na-Donu vilket innebär att du även finner flera barer och nattklubbar här. Om du gillar djur får du inte missa Rostov Zoo. Det är ett av de största i Ryssland, och du finner här ett stort antal exotiska djur från flera håll i världen. Rostovs zoo ligger mitt inne i de centrala delarna av staden. Du kan också passa på att besöka Maxim Gorky Academic Drama Theatre. Här kan du se allt från pjäser och komedier till konserter. Gör också ett besök på stadens Central Market. Detta är både en inomhus- och utomhusmarknad i en. Här finner du ett stort antal stånd och affärer där det mesta går att köpa.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Rostov-na-Donu. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan hitta flyg till Rostov-na-Donu ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du söker efter flyg till Rostov-na-Donu hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Rostov-na-Donu. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.