Boka flyg med Belavia

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 2/12
lör 9/12

Omdömen för Belavia

7,6
BraBaserat på 98 verifierade omdömen
8,5Besättning
7,3Mat
7,5Comfort
7,9Gå ombord
6,7Underhållning


Information om att flyga med Belavia

Hur fungerar lojalitetsprogrammet för Belavia Airlines?

Att boka biljett med Belavia Airlines kan visa sig vara fördelaktigt om du samtidigt går med i Belavia leader, som är ett bonusprogram. De allra trognaste resenärerna belönas om de blir medlemmar. Det finns flera olika nivåer på bonusprogram som alla bygger på hur många flygmil du avverkar. Nivåerna kallas silver eller guld och förmånerna ökar för varje nivå. På silvernivån kan du förvänta dig att få checka in i affärsresenärskön och få förtur, samt möjlighet att välja vilken plats du vill ha på flyget. På guldnivån får du ta med betydligt mer bagage, hela 32 kg, och du får även gå igenom säkerhetskontrollen snabbare. Du kan tyvärr inte tjäna in flygmil på alla Belavia Airlines flygningar då några av dessa är charterflyg.

Hur mycket bagage tillåter Belavia Airlines?

Hur mycket bagage du får ta med på Belavia Airlines flygningar varierar beroende på om du är affärsresenär eller reser i ekonomiklass. De som reser med charter eller i ekonomiklass får ta med ett handbagage som inte får överstiga 10 kg. Måtten på väskan ska vara max 55 x 40 x 25 cm. Dessa regler gäller också för små barn under två år, som också har möjlighet att ha med ett eget bagage. Utöver det har du också rätt att ta med en bilstol för barn eller en liten barnvagn, men de måste checkas in och förvaras i lastutrymmet. Du får även ta med en liten handväska, datorväska eller en jacka.

Tillåter Belavia Airlines att jag tar med ett husdjur?

Alla som vill ta med sina husdjur på Belavia Airlines flygningar behöver tänka på att det visserligen är tillåtet, men att det finns vissa regler att förhålla sig till. Först och främst måste du ha med viktiga dokument som stärker att djuret är vaccinerat och mikrochippat. Djur som är yngre än tre månader tillåts inte resa med Belavia Airlines. Du betalar en mindre avgift beroende på djurets vikt tillsammans med transportburen. Viktgränserna för husdjur vid en Belavia Airlines-bokning avgör hur mycket det kostar. Djuret får som mest väga 70 kg. Innan resan ska du kunna förbereda djurets transportbur så att den är rymningssäker och rymlig, med god ventilation.

Har Belavia några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Nej, Belavia flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Belavia kan du boka ett flyg från Kaliningrad, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Smartavia istället.

Vilka är de främsta flygplatserna som Belavia flyger till och från?

Moskva Domodedovo, Natsyjanalny aeraport Minsk och Dubai Intl är de mest populära flygplatserna som Belavia frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för Belavia?

Du kan kontrollera flygstatusen för Belavia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Belavia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Belavia på +46 8 22 82 00 eller besöka deras webbplats på belavia.by.


Belavia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Belavia
mån 11/27

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.