Boka flyg med Belavia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 29/6
ons 6/7

Omdömen för Belavia

8,2
Mycket braBaserat på 7 verifierade omdömen
9,6Underhållning
9,6Mat
9,6Övergripande
9,6Besättning
9,6Gå ombord
9,6Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Belavia

Att boka biljett med Belavia Airlines kan visa sig vara fördelaktigt om du samtidigt går med i Belavia leader, som är ett bonusprogram. De allra trognaste resenärerna belönas om de blir medlemmar. Det finns flera olika nivåer på bonusprogram som alla bygger på hur många flygmil du avverkar. Nivåerna kallas silver eller guld och förmånerna ökar för varje nivå. På silvernivån kan du förvänta dig att få checka in i affärsresenärskön och få förtur, samt möjlighet att välja vilken plats du vill ha på flyget. På guldnivån får du ta med betydligt mer bagage, hela 32 kg, och du får även gå igenom säkerhetskontrollen snabbare. Du kan tyvärr inte tjäna in flygmil på alla Belavia Airlines flygningar då några av dessa är charterflyg.

Hur mycket bagage du får ta med på Belavia Airlines flygningar varierar beroende på om du är affärsresenär eller reser i ekonomiklass. De som reser med charter eller i ekonomiklass får ta med ett handbagage som inte får överstiga 10 kg. Måtten på väskan ska vara max 55 x 40 x 25 cm. Dessa regler gäller också för små barn under två år, som också har möjlighet att ha med ett eget bagage. Utöver det har du också rätt att ta med en bilstol för barn eller en liten barnvagn, men de måste checkas in och förvaras i lastutrymmet. Du får även ta med en liten handväska, datorväska eller en jacka.

Alla som vill ta med sina husdjur på Belavia Airlines flygningar behöver tänka på att det visserligen är tillåtet, men att det finns vissa regler att förhålla sig till. Först och främst måste du ha med viktiga dokument som stärker att djuret är vaccinerat och mikrochippat. Djur som är yngre än tre månader tillåts inte resa med Belavia Airlines. Du betalar en mindre avgift beroende på djurets vikt tillsammans med transportburen. Viktgränserna för husdjur vid en Belavia Airlines-bokning avgör hur mycket det kostar. Djuret får som mest väga 70 kg. Innan resan ska du kunna förbereda djurets transportbur så att den är rymningssäker och rymlig, med god ventilation.

Nej, Belavia flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Belavia kan du boka ett flyg från Kaliningrad, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med Turkish Airlines istället.

Kutaisi, Natsyjanalny aeraport Minsk och Tbilisi Intl är de mest populära flygplatserna som Belavia frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Belavia genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Belavia i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Belavia på +46 8 22 82 00 eller besöka deras webbplats på belavia.by.


Belavia - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Belavia
fre 6/24