Flyg till Jekaterinburg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

När är den bästa tiden att flyga till Jekaterinburg?

Det tar mellan 6 och 14 timmar att flyga från Sverige till Jekaterinburg, Ryssland. Exakt hur lång tid din flygning tar beror på vilken rutt du tar och vilken flygplats du reser från. Du hittar flygerbjudanden från flera svenska flygplatser men enklast är att resa från Stockholm eller Göteborgs flygplatser. Från Arlanda flygplats norr om Stockholm hittar du flygningar till Jekaterinburg på drygt sex timmar, och rutter från Arlanda till Jekaterinburg trafikeras av bland annat Turkish Airlines och Aeroflot. Från Göteborg hittar du rutter på drygt 10 timmar, och du hittar flyg från Göteborg Landvetter flygplats till Jekaterinburg med bland annat Turkish Airlines, airBaltic och Pobeda. Om du flyger från Malmö Sturup flygplats tar flygningen något längre tid då du behöver göra fler mellanlandningar under resan. Du hittar flighter från Malmö till Jekaterinburg på ungefär 14 timmar, och rutter mellan Sturup flygplats och Jekaterinburg trafikeras av bland annat airBaltic och Aeroflot.

Du kan inte hitta några direktflyg till Jekaterinburg från Sverige utan behöver mellanlanda längs vägen. Från Stockholm och Göteborg kan du hitta rutter med endast en mellanlandning men från övriga städer i Sverige behöver du göra fler stopp. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du till exempel resa till Jekaterinburg med Aeroflot som mellanlandar i Moskva. Du hittar också smidiga flighter med Turkish Airlines som gör ett stopp i Istanbul på väg till Jekaterinburg. Turkish Airlines har även flygningar från Landvetter till Jekaterinburg med ett stopp i Istanbul. Du kan också flyga med airBaltic från Landvetter till Sankt Petersburg via ett stopp i Riga, och från Sankt Petersburg flyger du sedan vidare till Jekaterinburg med Pobeda. Från Malmö Sturup flygplats hittar du också rutter med airBaltic till Sankt Petersburg via Riga. Du kan sedan flyga vidare med direktflyg till Jekaterinburg som flygs av Pobeda eller Aeroflot.

Generellt är juni den billigaste månaden att flyga från Sverige till Jekaterinburg. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 878 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Jekaterinburg i juni är det också billigt att flyga i augusti. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 3 177 kr.Vilka bolag flyger till Jekaterinburg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Jekaterinburg

Vilka bolag flyger till Jekaterinburg?

Finnair är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Jekaterinburg. Aeroflot och KLM är också populära val för att flyga till Jekaterinburg från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Jekaterinburg med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Aeroflot till Jekaterinburg

Det mest populära flygbolaget för flyg till Jekaterinburg på momondo är Aeroflot som flyger 54 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Moskva alla flygplatser, och det bästa erbjudandet för flyg med Aeroflot till Jekaterinburg ligger på 3 336 kr (tur och retur, Stockholm Arlanda till Jekaterinburg enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 66 omdömen har Aeroflot ett betyg på 6,9 bland momondos användare.


Flygplatser nära Jekaterinburg

Nedan hittar du alla flygplatser i Jekaterinburg tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till Jekaterinburgs centrum från flygplatsen?

När du flyger till Jekaterinburg, Ryssland landar du på Koltsovo Airport i Jekaterinburg. Flygplatsen anses vara en av de bästa i landet och har bra service och ligger inte långt söder om Jekaterinburgs centrala delar. Det billigaste färdmedlet för att ta dig in till centrum från flygplatsen är att ta buss 64 som går in mot centrum, detta tar dock runt 50 minuter. Snabbast är att ta taxi eller bil. Du hittar taxibilar väntandes utanför flygplatsen och med bil tar det ungefär 20 minuter in till centrum.


Visumkrav för att besöka Jekaterinburg

För att besöka Jekaterinburg och Ryssland behöver du ett visum. Detta ska du ansöka om i god tid innan din avresa via den ryska ambassaden. Ditt pass behöver ha två tomma sidor för in- och utresestämplar och ska dessutom vara giltigt i åtminstone sex månader efter din planerade utresa. Vid inresan i landet behöver du även kunna visa upp en returbiljett.


Börja planera din resa till Jekaterinburg


De bästa sakerna att se och göra i Jekaterinburg

Jekaterinburg är Rysslands fjärde största stad och har en lång och intressant historia. Staden är kanske mest känd för att vara platsen för avrättningen av Romanov-familjen och en av de mest besökta platserna i Jekaterinburg är deras dödsplats, som idag har en imponerande kyrka i bysantinsk-stil. Lär dig mer om stadens historia på Jekaterinburgs historiska museum som framförallt fokuserar på händelser under 1700- och 1800-talet. Jekaterinburg är en populär utgångspunkt för exkursioner ut till Uralbergen, och på Ural Gelogical Museum kan du lära dig mer om bergen innan du ger dig iväg. Vandringsleden Konzhakovskiy Kamen är en av de mer populära vandringslederna i denna del av Uralbergen och är perfekt för camping. För en kortare tur är leden Kolchimskiy Kamen att rekommendera.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Jekaterinburg ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Jekaterinburg ​​för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Jekaterinburg ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Jekaterinburg.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Jekaterinburg erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Jekaterinburg och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.