Boka flyg med Cape Air

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 6/7
ons 13/7

Snabba fakta om Cape Air

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Cape Air

Billigaste rutten

205 kr

Mest populära rutten

AUG till BOS

Kortaste flighten

0t 18m

Längsta flygningen

26t 38m
Den billigaste rutten som Cape Air flyger avgår från Saint Louis Lambert-St Louis till Owensboro Daviess County ​​för 205 kr
Att flyga från Augusta till Boston Logan Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Cape Air
Den snabbaste flygsträckan med Cape Air tar 0t 18m från Hyannis (HYA) till West Tisbury (MVY)
Den längsta flygrutten med Cape Air ligger på 26t 38m från Nashville (BNA) till Saint Louis (STL)

Omdömen för Cape Air

9,0
UtmärktBaserat på 18 verifierade omdömen
9,3Underhållning
9,3Besättning
9,1Övergripande
9,1Gå ombord
8,8Mat
9,0Comfort

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Cape Air

Nej, Cape Air flyger för närvarande inte från Stockholm Arlanda. Om du fortfarande vill flyga med Cape Air kan du boka ett flyg från Bar Harbor, vilket är en annan närliggande flygplats. Om du fortfarande är inställd på att flyga från Stockholm Arlanda kan du överväga att flyga med JetBlue istället.

Nantucket Memorial, Boston Logan Intl och West Tisbury Martha's Vineyard är de mest populära flygplatserna som Cape Air frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Cape Air genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Cape Air i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Cape Air på +1 508 771 6944 eller besöka deras webbplats på flycapeair.com.

Om du vill flyga inrikes med Cape Air är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Saint Louis Lambert-St Louis till Owensboro Daviess County för 451 kr. Detta billiga flyg med Cape Air innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Cape Air är det billigaste alternativet att flyga från Saint Louis Lambert-St Louis till Owensboro Daviess County med 0 stopp för 205 kr.


Cape Air - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Cape Air
fre 7/1