Hotell i Suttes

Hitta de bästa erbjudandena för 8 hotell i Suttes, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotellen i Suttes

Hitta det perfekta hotellet i Suttes för arbete eller semester


När är det bra timing att boka ett hotell i Suttes?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Suttes
Lågsäsong
september
Högsäsong
juli

är den billigaste månaden att bo här

13 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

19 %

förväntad prisökning

Pris
704 kr - 983 kr
Dyraste veckodag
söndag
Billigaste veckodag
fredag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

708 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

978 kr

snittpris de senaste 2 veckorna


Resetips Boden

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Suttes

Vad kostar ett hotell i Boden?

Ett hotell i Boden kostar knappt 1300 SEK per natt om du bor centralt. Du har du bekvämligheter som badkar, gratis frukost och parkering samt gångavstånd till restauranger och butiker. Billigt boende på pensionat inne i centrum kostar knappt 900 SEK per natt. Tips på hotell får du genom att söka hos momondo där du kan filtrera sökningen efter både pris och bekvämligheter. Du kan även jämföra olika hotell för att se vilket som passar bäst för din resa.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Boden?

Boden går att besöka året om för en härlig semester. Valet av tidpunkt beror på vad du vill göra under resan. Under vintern är det vintersporter som långfärdsskidåkning samt utomhusaktiviteter som tar dig ut i landskapet för att se det vackra norrskenet. Under sommarhalvåret är det vandringar i naturen som gäller och du kan även bada i Umeälven.

Kan man resa till Boden med låg budget?

Om du reser till Boden på en liten budget ska du undvika hotell och boenden med många bekvämligheter då detta driver upp priserna. Du kan även välja att resa under sommaren och campa ute i naturen. Boden är utmärkt för en budgetresa då priserna är relativt låga och du kan ägna dig åt många gratisaktiviteter i naturen.

De bästa transportmedlen i Boden

Du tar dig enkelt till och från Boden med Norrtåg som stannar till vid järnvägsstationen inne i ortens centrum. Du kan även ta Länstrafiken Norrbottens bussar som går runt i området. Biljetter köper du enklast med mobilen för att få 10 % rabatt.

Parkering i Boden

I Boden gäller att du parkerar med p-skiva då det finns tidsbestämmelser inne i centrum. P-skiva kan du hämta på turistbyrån eller i stadshuset. Parkering i Boden är annars gratis och det är sällan svårt att hitta någonstans att ställa bilen. Om du reser med buss eller tåg från centrala Boden kan du parkera bilen på Resecentrum och Garnis som har särskild pendelparkering.


Hur mycket kostar ett hotell i Suttes per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Suttes till låga priser.
3 stjärnor
Bäst värde

Hotell Bodensia

7,7

1 003 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Suttes

Dessa hotell och vandrarhem är de billigaste boendena i Suttes

Western Farm Village

7,2

776 kr

Visa erbjudanden för hotell

Boden Business Park

7,9

1 298 kr

Visa erbjudanden för hotell

Pensionat Drottninggatan 11

8,8

877 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hotell Bodensia

7,7

1 003 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Suttes

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Pensionat Drottninggatan 11

8,8

877 kr

Visa erbjudanden för hotell

Western Farm Village

7,2

776 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hotell Bodensia

7,7

1 003 kr

Visa erbjudanden för hotell

Boden Business Park

7,9

1 298 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Boden?

Bo på hotell i Boden för en semester i norrländska Lappland. Oavsett vilken tid under året du besöker staden är ljuset en central sevärdhet. Boka hotell under vintern för att uppleva norrskenet eller hitta boende i Boden under sommaren för midnattssol. Inne i Bodens centrum finns både bra hotell med flera stjärnor och billigt boende. Billiga hotell i Bodens centrum består av pensionat där du har något färre bekvämligheter än på ett av stadens mysiga hotell. Oavsett vilken typ av hotell i Bodens centrum som du väljer att bo på får du gångavstånd till tågstation, busstorg samt både shopping och restauranger. Om du söker ett mer lantligt boende kan du bo annorlunda på gård eller i stuga i någon av byarna strax utanför orten. Om du är på affärsresa och söker hotell med konferensrum är det i orten Sävast, söder om Boden, som du ska bo på hotell istället för inne i centrum.


Om Boden

Boden är en utmärkt destination att ha som utgångspunkt för att uppleva den norrländska naturen. Under vintern finns det möjligheter för hela familjen att ägna sig åt spännande vintersporter. Ta er bland annat till Storklinten som ligger bara en halvtimme från Boden nära byn Svartlå. Skidanläggningen som funnits på plats sedan 70-talet har flera olika backar som passar både för barn och vuxna. Anläggningen har även restauranger och uthyrning av utrustning. En annan populär upplevelse under vintern är att boka en tur för att se norrskenet. Det finns dock även många upplevelser i naturen under sommaren. Fiska i midnattssolen i någon av sjöarna för en annorlunda och unik upplevelse. Du kan även ge dig ut på forsränning eller paddla kajak i områdets vattendrag. För den som vill ge sig ut på cykelutflykt eller vandring kan ge sig upp på Rödberget. I bergets skogar finns fina leder som tar dig upp till toppen av berget. Där hittar du Rödbergsfortet som är en del av Bodens fästning och en av de mest påkostade försvarsanläggningarna i svensk historia. (Pris kontrollerat 20/03/2019).


Reseinformation om Suttes

Hur länge stannar besökare i Suttes?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Suttes är 2 nätter.

Hur mycket kostar ett hotell i Suttes?

Priset på ett hotell i Suttes beror på olika faktorer, som betyg, läge och efterfrågan. Generellt sett är genomsnittskostnaden för ett hotellrum cirka 1 059 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Suttes?

I september är priserna som lägst. Det är den mest kostnadseffektiva perioden att boka hotellrum i Suttes. Du kan hitta rumspriser som sänkts med 13%.

Vilken dag är det billigast att bo i Suttes?

Kostnaden för hotellrum i Suttes varierar från dag till dag, men generellt är torsdag den mest förmånliga dagen, och lördag den minst förmånliga.

Vika sevärdheter är populära under mars månad med tanke på vädret i Suttes?

Om du är på jakt efter ett hotell i Suttes i mars är det viktigt att veta att genomsnittstemperaturen är −6 °C och att det finns en liten chans att det ska snöa då den förväntade nederbörden endast är 20 mm.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Suttes